Mijn favorieten

Van De Kasteele Makelaardij volledig digitaal

Al ruim een jaar werkt Van De Kasteele Makelaardij papierloos en maken we gebruik van digitale handtekeningen. Hoe werkt dat ? en wat betekent dat voor u? Wij leggen het u hier graag uit.
 

 


In 2018 hebben wij besloten volledig digitaal te gaan werken. Dit om het papiergebruik te verminderen en om nog efficiënter te kunnen zijn in onze dienstverlening. Wij zijn daarom direct aan de slag gegaan om alle papieren dossiers te digitaliseren.

Maar wij wilden ook al onze opdrachten, huur- en koopovereenkomsten digitaal laten ondertekenen. Om dit te realiseren zijn we vanaf 1 januari 2019 van start gegaan met een heel nieuw werkproces en hebben wij gekozen voor Docusign® , wereldleider in E-signing , het verzorgen van digitale handtekeningen.


Hoe werkt dat ?
Het plaatsen van een digitale handtekening hebben wij volledig in ons systeem geïntegreerd. In samenwerking met onze pakketleverancier heeft Van De Kasteele Makelaardij een moderne en papierloze werkwijze, iets wat in deze tijd heel goed van pas komt.

Nadat een opdracht of overeenkomst is besproken ontvangt men een email met tekenverzoek. Vervolgens kan men inloggen en de documenten tekenen in een veilige online omgeving.
Voor het plaatsen van een digitale handtekening hoeft men niet meer langs te komen. Onze klanten tekenen thuis, onderweg, op het werk en zelfs op vakantie.


Wat betekent dat voor u ?
Als klant van Van De Kasteele Makelaardij heeft u toegang tot een online klantendossier. Hierin staan in een veilige omgeving al uw documenten en kunt u 24 uur per dag de verkoop of aankoop van uw woning volgen. Alle statistieken, correspondentie en documenten staan op één overzichtelijke pagina.

U bent altijd op de hoogte van de voortgang en wanneer er een document moet worden getekend wordt dit ook direct online voor u opgeslagen. Zo kunt u direct verder met het aanvragen van bijvoorbeeld de hypotheek of de aankoop van uw nieuwe woning.

Er zijn geen extra kosten voor het gebruik van het online klantendossier en het digitaal ondertekenen. Dit behoort standaard tot de dienstverlening van Van De Kasteele Makelaardij.


Ook Docusign® in 2020
Van De Kasteele Makelaardij werkt nu ruim een jaar samen met Docusign® en in die tijd zijn er bijna 600 opdrachten en overeenkomsten digitaal ondertekend. Dit gaat zonder problemen en klanten ervaren het als een prettige, eenvoudige en professionele werkwijze die helemaal past in deze tijd. Daarom gaan wij ook dit jaar verder met Docusign® en zullen we onze dienstverlening nog verder gaan perfectioneren.

Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u een vrijblijvende afspraak maken voor het verkopen of aankopen van een woning? Bel ons op 0165 - 387737 of vul het contactformulier op deze website in.

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring