Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Poppestraat 47 A in St. Willebrord 4711 EW

Poppestraat 47 a

4711 EW St. Willebrord
Vraagprijs € 157.500,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

NIEUW in de verkoop.

In een woonwijk nabij het centrum van het dorp is deze 2-onder-1-kapwoning gelegen.

Deze voormalige huurwoning van Thuisvester is een echte kluswoning voor een betaalbare prijs. Interesse?

Perceeloppervlakte : 262 m²
Inhoud : circa 275 m³
Woonoppervlakte : circa 77 m²
Overige inpandige ruimte : circa 6 m²
...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1952 Woonoppervlakte 77 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

NIEUW in de verkoop.

In een woonwijk nabij het centrum van het dorp is deze 2-onder-1-kapwoning gelegen.

Deze voormalige huurwoning van Thuisvester is een echte kluswoning voor een betaalbare prijs. Interesse?

Perceeloppervlakte : 262 m²
Inhoud : circa 275 m³
Woonoppervlakte : circa 77 m²
Overige inpandige ruimte : circa 6 m²

Bouwjaar : 1952

Deze woning heeft energielabel E

Indeling


BEGANE GROND

Entree:
Centrale ruimte met meterkast (3 groepen + 1 aardlekschakelaar ), toilet, vaste trap naar de 1e verdieping en toegang naar de woonkamer.

Woonkamer: ( circa 20 m² )
Doorzonwoonkamer met grote ramen aan voor - en achterzijde.


Keuken: ( 6 m² )
Dichte keuken met toegang naar de aangebouwde bijkeuken / berging.


1E VERDIEPING

Overloop met toegang naar de 3 slaapkamers en doucheruimte.

Slaapkamer 1 : 3,65 m x 2,60 m ( 10 m² )
Gelegen aan de voorzijde van de woning.

Slaapkamer 2 : 3,65 m x 3,04 m ( 11 m² )
Gelegen aan de achterzijde van de woning.

Slaapkamer 3 : 2,10 m x 1,73 m ( 5 m² )
Gelegen aan de achterzijde van de woning.

Badkamer : 1,73 m x 1,08 m ( 2 m² )
Aan de voorzijde van de woning gelegen met een wastafel en douche.


VLIERING

Niet bereikbaar via (vlizo)trap en niet begaanbaar. Deze ruimte wordt momenteel niet gebruikt.


TUIN

Deels voorzien van straatwerk met een enkele plantenborder en deels gazon.


VERKOPER
Deze voormalige huurwoning wordt verkocht in opdracht van woningstichting Thuisvester en mag alleen verkocht worden aan een koper voor eigen gebruik. Wilt u meer weten over het verkoopbeleid? Neem dan gerust contact met ons op.

NOTARIS
Voor de overdracht van deze woning wordt gewerkt met een vaste projectnotaris. De notariële overdracht zal plaatsvinden via Van Gogh Notarissen te St. Willebrord.

PERCEEL
Het perceel moet kadastraal nog worden ingemeten. Het opgegeven perceeloppervlakte is een schatting. Aan de juistheid hiervan kan geen rechten worden ontleend.

TOELICHTING MEETINSTRUCTIE
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

RECHTSGELDIGE KOOPOVEREENKOMST PAS NÁ ONDERTEKENING
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende overeenkomst’.

KOOPOVEREENKOMST
Van De Kasteele Makelaardij maakt bij verkoop gebruik van de model koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning zoals deze is vastgesteld door de NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom. U kunt hiervoor eventueel met uw financieel adviseur contact opnemen.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Van De Kasteele Makelaardij wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van De Kasteele Makelaardij heeft het auteursrecht op alle informatie die via de websites van Van De Kasteele Makelaardij wordt verstrekt. Dit is van toepassing op teksten, foto's, video's, logo's, beeldmerken, tekeningen, plattegronden, schetsen. Het is daarom niet toegestaan deze informatie te verspreiden, kopiëren of te linken zonder de uitdrukkelijk schriftelijke toestemming van Van De Kasteele Makelaardij.

COPYRIGHT
©2019 Van De Kasteele Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten bij Van De Kasteele Makelaardij of zijn gelicenseerd aan Van De Kasteele Makelaardij. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke wijze dan ook en/of commercieel gebruik zijn niet toegestaan tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Van De Kasteele Makelaardij.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 157.500,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning 2-onder-1-kapwoning Kwaliteit woning Eenvoudig Subtype woning Repeterend permanent Bouwjaar 1952 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In woonwijk Indeling Woonoppervlakte 77 m² Perceeloppervlakte 262 m² Overige inpandige ruimte 6 m² Inhoud 275 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Energieklasse E Energie einddatum 01-08-2028 Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Remeha Avanta (Gas Combiketel, Eigendom) Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Achterom Ja Kwaliteit tuin Aan te leggen Bergruimte Schuur / Berging Aangebouwd steen Voorzieningen Voorzien van elektra Isolatie Geen isolatie Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren, op eigen terrein en op afgesloten terrein Parkeer capaciteit 2 Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Kluswoning Onderhoud binnen Matig Onderhoud buiten Matig tot redelijk Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen TV kabel Kadastrale gegevens Gemeente Rucphen Sectie D Perceelnummer 7614 Oppervlakte 262 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring