Van de Kasteele Makelaardij

Dorpsstraat 92
4711 NJ St. Willebrord
Tel: 0165 - 387 737
info@vandekasteele.com
Boterbloemstraat 40, 4711 GX St. Willebrord Koopsom € 215.000,- k.k.
Boterbloemstraat 40 in St. Willebrord 4711 GX

Omschrijving

In een woonwijk gelegen ruime 2-onder-1-kapwoning, uitgebouwd met een grote tuin en veel parkeergelegenheid op eigen terrein en voor de deur.

Het energielabel van de woning is C.

Bouwjaar: 1973
Perceeloppervlakte: 400 m²
Woonoppervlakte: circa 107 m²
Inhoud: circa 370 m³
Externe bergruimte : circa 50 m²

KENMERKEN:

- Grote woning met bijgebouw
- Multifunctionele indeling voor eventueel mantelzorgwoning
- uitgebouwd aan de achterzijde

Indeling:

BEGANE GROND

Entree met meterkast, toilet, woonkamer, keuken, berging, woonkamer/keuken, toilet/badkamer, slaapkamer.

Woonkamer : circa 25 m²
Keuken : circa 9 m²

Het bijgebouw is multifunctioneel en circa 40 m² groot

1e VERDIEPING

De centrale overloop heeft toegang tot 3 slaapkamers en badkamer. Vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

Slaapkamer 1 : circa 13 m²
Slaapkamer 2 : circa 13 m²
Slaapkamer 3 : circa 6 m²

Badkamer : circa 3 m²


2e VERDIEPING

Bergzolder via een vaste trao te bereiken. Hier is ook de c.v.-ketel en extra (slaap)kamer.


TUIN

De omsloten tuin is voorzien van bestrating, schutting en een berging van circa 6 m². Aan de voorzijde is een carport en een oprit voor circa 3 auto's.
De tuin is zowel aan de voor- en achterzijde fraai aangelegd.


VERKOPER
Deze voormalige huurwoning wordt verkocht in opdracht van woningstichting Thuisvester en mag alleen verkocht worden aan een koper voor eigen gebruik. Wilt u meer weten over het verkoopbeleid? Neem dan gerust contact met ons op.

NOTARIS
Voor de overdracht van deze woning wordt gewerkt met een vaste projectnotaris. De notariële overdracht zal plaatsvinden via Van Gogh Notarissen te St. Willebrord. 

PERCEEL
Het perceel moet kadastraal nog worden ingemeten. Het opgegeven perceeloppervlakte is een schatting. Aan de juistheid hiervan kan geen rechten worden ontleend.

TOELICHTING MEETINSTRUCTIE
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

RECHTSGELDIGE KOOPOVEREENKOMST PAS NÁ ONDERTEKENING
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende overeenkomst’.

KOOPOVEREENKOMST
Bij verkoop wordt gebruik gemaakt van de model koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning zoals deze is vastgesteld door de NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Omdat het een verkoop van een sociale huurwoning betreft zal in deze koopovereenkomst door ons aanvullende bepalingen worden opgenomen.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Van De Kasteele Makelaardij wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van De Kasteele Makelaardij heeft het auteursrecht op alle informatie die via de websites van Van De Kasteele Makelaardij wordt verstrekt. Dit is van toepassing op teksten, foto's, video's, logo's, beeldmerken, tekeningen, plattegronden, schetsen. Het is daarom niet toegestaan deze informatie te verspreiden, kopiëren of te linken zonder de uitdrukkelijk schriftelijke toestemming van Van De Kasteele Makelaardij.

COPYRIGHT
©2018 Van De Kasteele Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten bij Van De Kasteele Makelaardij of zijn gelicenceerd aan Van De Kasteele Makelaardij. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke wijze dan ook en/of commercieel gebruik zijn niet toegestaan tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Van De Kasteele Makelaardij.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 215.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning 2-onder-1-kapwoning Kwaliteit woning Normaal Subtype woning Repeterend permanent Bouwjaar 1973 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 107 m² Perceeloppervlakte 401 m² Externe bergruimte 50 m² Inhoud 370 m³ Aantal kamers 8 Aantal slaapkamers 5 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Energieklasse C Energieindex 1.47 Energie einddatum 29-06-2027 Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel en geiser eigendom Verwarming C.V.-Ketel en gaskachels C.V.-Ketel Combiketel, Eigendom Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Achterom Ja Kwaliteit tuin Fraai aangelegd Bergruimte Schuur / Berging Aangebouwd steen Parkeergelegenheid Garage Garage mogelijk, carport, parkeerplaats en geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Toelichting Parkeren op eigen terrein Parkeer capaciteit 3 Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Rolluiken, TV kabel Kadastrale gegevens Gemeente Rucphen Sectie D Perceelnummer 9091 Oppervlakte 401 m² Eigendomssituatie Volle eigendom