Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Bremstraat 12 in St. Willebrord 4711 CH

Bremstraat 12

4711 CH St. Willebrord
Vraagprijs € 345.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

In een woonwijk, aan een rustige weg is deze vrijstaande woning met garage en bedrijfsruimte (winkel) gelegen. Momenteel is de winkelruimte in gebruik als meubelzaak.
Er is veel parkeergelegenheid op eigen terrein. Voor het toegestane gebruik en/of wensen kunt u contact opnemen met de Gemeente Rucphen.

Perceel: 4.546 m²
Inhoud: circa 300 m³
Woonoppervlakte: circa 120...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1947 Woonoppervlakte 120 m² Aantal kamers 6
Lees meer

Omschrijving

In een woonwijk, aan een rustige weg is deze vrijstaande woning met garage en bedrijfsruimte (winkel) gelegen. Momenteel is de winkelruimte in gebruik als meubelzaak.
Er is veel parkeergelegenheid op eigen terrein. Voor het toegestane gebruik en/of wensen kunt u contact opnemen met de Gemeente Rucphen.

Perceel: 4.546 m²
Inhoud: circa 300 m³
Woonoppervlakte: circa 120 m²

Het oorspronkelijk bouwjaar is circa 1947 maar diverse malen is er een verbouwing uitgevoerd. Zo is een groot deel voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas.

Indeling:

BEGANE GROND

Entree met toegang naar de slaapkamer ( 6,50 m x 2,70 m ) en woonkamer ( 3,10 m x 7,35 m ). De slaapkamer heeft een eigen toegang vanaf de straatzijde waardoor deze ruimte eventueel ook als kantoor-praktijkruimte kan worden gebruikt.

Woonkamer: ( 3,10 m x 7,35 m )
Laminaatvloer, schoonmetselwerk- en granolwanden, balkenplafond. Schouwpartij met kachel.

Woonkeuken: ( 5,40 m x 4,95 m )
Grote, dichte woonkeuken met laminaatvloer, spachtelputzwanden en balkenplafond.

Badkamer: ( 2,70 m x 2,30 m )
Vanuit de keuken te bereiken met tegelvloer, tegelwanden en kunststof plafond. Er is een ligbad, wastafel met badmeubel en toilet.

Bijkeuken: ( 2,70 m 3,65 m )
Ook vanuit de keuken te bereiken en afgewerkt met tegelvloer, tegelwanden en kunststof plafond. Voorzien van een douchecabine en wasmachine-aansluiting.

Via een portaal aan de zijkant van de woning is er toegang naar de garage en winkelruimte.

Garage: ( 10,53 m x 7,29 m )
Met een grote overhead deur .

1e VERDIEPING

Via een overloop is er toegang naar de 2 ruime slaapkamers.

Slaapkamer 1: ( 5,10 m x 1,70 m )

Slaapkamer 2: ( 5,10 m x 3,50 m )

De winkel is verdeeld in 5 ruimtes waaronder 4 verkoopruimtes van respectievelijk circa 135 m², 210 m², 242 m² en 212 m². In het midden is een kantoorruimte, spreekruimte, pantry en toiletgroep.

Rondom de woning en bedrijfsruimte is er volop parkeergelegenheid en aan de achterzijde een grasweide.

TOELICHTING MEETINSTRUCTIE
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

RECHTSGELDIGE KOOPOVEREENKOMST PAS NÁ ONDERTEKENING
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende overeenkomst’.

KOOPOVEREENKOMST
Van De Kasteele Makelaardij maakt bij verkoop gebruik van de model koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning zoals deze is vastgesteld door de NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom. U kunt hiervoor eventueel met uw financieel adviseur contact opnemen.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Van De Kasteele Makelaardij wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van De Kasteele Makelaardij heeft het auteursrecht op alle informatie die via de websites van Van De Kasteele Makelaardij wordt verstrekt. Dit is van toepassing op teksten, foto's, video's, logo's, beeldmerken, tekeningen, plattegronden, schetsen. Het is daarom niet toegestaan deze informatie te verspreiden, kopiëren of te linken zonder de uitdrukkelijk schriftelijke toestemming van Van De Kasteele Makelaardij.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 345.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Normaal Subtype woning Niet-repeterend permanent Bouwjaar 1947 Bouwjaar toelichting Oorspronkelijk, diverse malen verbouwd Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 120 m² Perceeloppervlakte 4546 m² Overige inpandige ruimte 1 m² Inhoud 300 m³ Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel c.v.-ketel (Gas Combiketel, Eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 40 m² (5.0 m bij 8.0 m) Ligging hoofdtuin Noord Achterom Ja Kwaliteit tuin Normaal Parkeergelegenheid Garage Aangebouwd steen en geen garage, voor 6 auto's Voorzieningen Voorzien van verwarming, voorzien van elektra en voorzien van water Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Parkeeroppervlakte 76 m² (1053 bij 729) Totaal aantal garages 1 Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen TV kabel Kadastrale gegevens Gemeente RUCPHEN Sectie M Perceelnummer 1177 Oppervlakte 3180 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente RUCPHEN Sectie M Perceelnummer 1031 Oppervlakte 21 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente RUCPHEN Sectie M Perceelnummer 1030 Oppervlakte 345 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente RUCPHEN Sectie M Perceelnummer 1036 Oppervlakte 1000 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring