Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Dorpsstraat 219 in St. Willebrord 4711 EK

Dorpsstraat 219

4711 EK St. Willebrord
Vraagprijs € 239.000,- k.k.
Verkocht o.v.

Omschrijving

Dorpsstraat 219 St. Willebrord vrijstaande woning met garage/berging en tuin.

Nabij het centrum van het dorp is deze vrijstaande woning gelegen op een groot perceel met diverse mogelijkheden voor verbouwen, moderniseren en op een goed bereikbare locatie vanuit de Randstad. Deze van oorsprong oudere woning mag gemoderniseerd worden.


Perceeloppervlakte : 760 m²...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1900 Woonoppervlakte 139 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Dorpsstraat 219 St. Willebrord vrijstaande woning met garage/berging en tuin.

Nabij het centrum van het dorp is deze vrijstaande woning gelegen op een groot perceel met diverse mogelijkheden voor verbouwen, moderniseren en op een goed bereikbare locatie vanuit de Randstad. Deze van oorsprong oudere woning mag gemoderniseerd worden.


Perceeloppervlakte : 760 m²
Inhoud : circa 377 m³
Woonoppervlakte : circa 120 m²
Externe bergruimte : circa 39 m²

Bouwjaar : 1900

Dit is het oorspronkelijk bouwjaar. De woning is hierna zichtbaar diverse malen verbouwd.

Indeling


BEGANE GROND

Woonkamer: 9,30 m x 4,00 m ( 37 m² )
L-vormige woonkamer met toegang naar de aanbouw met keuken, toilet, c.v.-ruimte en badkamer

Keuken : 3,50 m x 3,35 m ( 9 m² )
Dichte keuken met zicht op de achter tuin en rechtopgesteld keukenblok

Badkamer : 1,90 m x 1,65 m ( 3 m² )
Betegelde ruimte met bad en vaste wastafel.

Toilet : 1,90 m x 0,80 m ( 2 m² )

c.v.-ruimte : 1,90 x 0,90 m ( 2 m² )


1E VERDIEPING

Overloop ( circa 3,48 m x 2,24 m ) met toegang naar de 3 slaapkamers en bergruimte.

Slaapkamer 1 : 3,00 m x 2,42 m ( 7 m² )
Gelegen aan de voorzijde van de woning.

Slaapkamer 2 : 3,10 m x 2,67 m ( 8 m² )
Gelegen aan de achterzijde van de woning.

Slaapkamer 3 : 3,10 m x 2,57 m ( 8 m² )
Gelegen aan de achterzijde van de woning.

Bergruimte : 2,08 m x 2,00 m ( 4 m² )


TUIN

Grotendeels voorzien van straatwerk met enkele plantenborders. Er is een brede oprit/achterom.


GARAGE 5,95 m x 6,63 m ( 39 m² )

In metselwerk opgetrokken vrijstaande garage en voorzien van nieuwe dakconstructie en dakbedekking.


TOELICHTING MEETINSTRUCTIE
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

RECHTSGELDIGE KOOPOVEREENKOMST PAS NÁ ONDERTEKENING
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende overeenkomst’.

KOOPOVEREENKOMST
Van De Kasteele Makelaardij maakt bij verkoop gebruik van de model koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning zoals deze is vastgesteld door de NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom. U kunt hiervoor eventueel met uw financieel adviseur contact opnemen.

VERKOOP AS IS WHERE IS
Verkoper heeft de woning nooit zelf bewoond en wil geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden met betrekking tot zichtbare en onzichtbare/ verborgen gebreken. Hieronder vallen onder meer zichtbare en onzichtbare/ verborgen gebreken die het gevolg zijn van het niet bouwen conform de bouwvoorschriften/ bouwvergunningen/ bestemmingsplanbepalingen e.d. In dit kader komen partijen uitdrukkelijk overeengekomen om de model-tekst van artikel 6.3 van de koopovereenkomst door te halen. Dit betekent dat als de onroerende zaak bij de eigendomsoverdracht niet de (feitelijke) eigenschappen bezit die nodig zijn voor een normaal gebruik als woonhuis, dit voor rekening en risico van koper komt. Met andere woorden: koper koopt de onroerende zaak ‘as is, where is’. Bij het vaststellen van de vraagprijs / koopsom is hier rekening mee gehouden. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de onroerende zaak bouwkundig (te laten) onderzoeken. Verkoper staat ervoor in dat hij aan koper alle inlichtingen/ feiten heeft verschaft die verkoper in het kader van de mededelingsplicht aan koper behoort over te brengen, met dien verstande dat inlichtingen/ feiten die aan koper bekend of kenbaar zijn op het moment van het tot stand komen van de koopovereenkomst niet door verkoper behoeven te worden verstrekt.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Van De Kasteele Makelaardij wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van De Kasteele Makelaardij heeft het auteursrecht op alle informatie die via de websites van Van De Kasteele Makelaardij wordt verstrekt. Dit is van toepassing op teksten, foto's, video's, logo's, beeldmerken, tekeningen, plattegronden, schetsen. Het is daarom niet toegestaan deze informatie te verspreiden, kopiëren of te linken zonder de uitdrukkelijk schriftelijke toestemming van Van De Kasteele Makelaardij.

COPYRIGHT
©2020 Van De Kasteele Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten bij Van De Kasteele Makelaardij of zijn gelicenseerd aan Van De Kasteele Makelaardij. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke wijze dan ook en/of commercieel gebruik zijn niet toegestaan tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Van De Kasteele Makelaardij.
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 239.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Normaal Subtype woning Niet-repeterend permanent Bouwjaar 1900 Bouwjaar toelichting oorspronkelijk Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en in centrum Indeling Woonoppervlakte 139 m² Perceeloppervlakte 760 m² Externe bergruimte 39 m² Inhoud 377 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Energieklasse G Energie einddatum 01-01-2015 Isolatie Geen isolatie Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Junker (Gas Combiketel, Eigendom) Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Achterom Ja Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Voorzieningen Voorzien van elektra Isolatie Geen isolatie Parkeergelegenheid Garage Vrijstaand steen, voor 2 auto's Voorzieningen Voorzien van elektra Isolatie Geen spouw Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren en op eigen terrein Parkeeroppervlakte 39 m² (663 bij 595) Parkeer capaciteit 4 Totaal aantal garages 1 Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Toegankelijk voor ouderen, toegankelijk voor minder validen en kluswoning Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Redelijk Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen TV kabel Kadastrale gegevens Gemeente Rucphen Sectie M Perceelnummer 92 Oppervlakte 760 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring