Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Parkstraat 30 in St. Willebrord 4711 GB

Parkstraat 30

4711 GB St. Willebrord
Vraagprijs € 179.000,- k.k.
Verkocht o.v.

Omschrijving

Parkstraat 30 St. Willebrord 2-onder-1-kapwoning met garage/berging en tuin.

In een woonwijk nabij het centrum van het dorp is deze kluswoning gelegen op een mooi perceel met diverse mogelijkheden voor verbouwen, moderniseren en op een goed bereikbare locatie vanuit de Randstad.


Perceeloppervlakte : 294 m²
Inhoud : circa 275 m³
Woonoppervlakte : circa...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1954 Woonoppervlakte 78 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

Parkstraat 30 St. Willebrord 2-onder-1-kapwoning met garage/berging en tuin.

In een woonwijk nabij het centrum van het dorp is deze kluswoning gelegen op een mooi perceel met diverse mogelijkheden voor verbouwen, moderniseren en op een goed bereikbare locatie vanuit de Randstad.


Perceeloppervlakte : 294 m²
Inhoud : circa 275 m³
Woonoppervlakte : circa 78 m²
Externe bergruimte : circa 65 m²

Bouwjaar : 1954

Indeling


BEGANE GROND

Entree:
Centrale ruimte met vaste trap naar de 1e verdieping en toegang naar de woonkamer.

Woonkamer: ( circa 29 m² )
L-vormige woonkamer met toegang naar de aanbouw met keuken, toilet, c.v.-ruimte en badkamer

Keuken : 3,25 m x 2,75 m ( 9 m² )
Dichte keuken met zicht op de achter tuin en rechtopgesteld keukenblok

Badkamer : 1,90 m x 1,65 m ( 3 m² )
Betegelde ruimte met bad en vaste wastafel.

Toilet : 1,90 m x 0,80 m ( 2 m² )

c.v.-ruimte : 1,90 x 0,90 m ( 2 m² )


1E VERDIEPING

Overloop met toegang naar de 3 slaapkamers en doucheruimte.

Slaapkamer 1 : 3,00 m x 2,10 m ( 6 m² )
Gelegen aan de voorzijde van de woning.

Slaapkamer 2 : 3,00 m x 3,50 m ( 11 m² )
Gelegen aan de achterzijde van de woning.

Slaapkamer 3 : 2,00 m x 2,50 m ( 5 m² )
Gelegen aan de achterzijde van de woning.


TUIN

Deels voorzien van straatwerk met een enkele plantenborder. Via een gedeelde oprit is er toegang naar de garage/berging.


GARAGE 9,60 m x 5,25 m ( 66 m² )

Uit betonplaten opgetrokken met een golfplatendak (asbest).


BERGING 3,40 x 4,50 m ( 15 m² )


TOELICHTING MEETINSTRUCTIE
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

RECHTSGELDIGE KOOPOVEREENKOMST PAS NÁ ONDERTEKENING
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende overeenkomst’.

KOOPOVEREENKOMST
Van De Kasteele Makelaardij maakt bij verkoop gebruik van de model koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning zoals deze is vastgesteld door de NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom. U kunt hiervoor eventueel met uw financieel adviseur contact opnemen.

VERKOOP AS IS WHERE IS
Verkoper heeft de woning nooit zelf bewoond en wil geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden met betrekking tot zichtbare en onzichtbare/ verborgen gebreken. Hieronder vallen onder meer zichtbare en onzichtbare/ verborgen gebreken die het gevolg zijn van het niet bouwen conform de bouwvoorschriften/ bouwvergunningen/ bestemmingsplanbepalingen e.d. In dit kader komen partijen uitdrukkelijk overeengekomen om de model-tekst van artikel 6.3 van de koopovereenkomst door te halen. Dit betekent dat als de onroerende zaak bij de eigendomsoverdracht niet de (feitelijke) eigenschappen bezit die nodig zijn voor een normaal gebruik als woonhuis, dit voor rekening en risico van koper komt. Met andere woorden: koper koopt de onroerende zaak ‘as is, where is’. Bij het vaststellen van de vraagprijs / koopsom is hier rekening mee gehouden. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de onroerende zaak bouwkundig (te laten) onderzoeken. Verkoper staat ervoor in dat hij aan koper alle inlichtingen/ feiten heeft verschaft die verkoper in het kader van de mededelingsplicht aan koper behoort over te brengen, met dien verstande dat inlichtingen/ feiten die aan koper bekend of kenbaar zijn op het moment van het tot stand komen van de koopovereenkomst niet door verkoper behoeven te worden verstrekt.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Van De Kasteele Makelaardij wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van De Kasteele Makelaardij heeft het auteursrecht op alle informatie die via de websites van Van De Kasteele Makelaardij wordt verstrekt. Dit is van toepassing op teksten, foto's, video's, logo's, beeldmerken, tekeningen, plattegronden, schetsen. Het is daarom niet toegestaan deze informatie te verspreiden, kopiëren of te linken zonder de uitdrukkelijk schriftelijke toestemming van Van De Kasteele Makelaardij.

COPYRIGHT
©2020 Van De Kasteele Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten bij Van De Kasteele Makelaardij of zijn gelicenseerd aan Van De Kasteele Makelaardij. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke wijze dan ook en/of commercieel gebruik zijn niet toegestaan tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Van De Kasteele Makelaardij.
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 179.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning 2-onder-1-kapwoning Kwaliteit woning Eenvoudig Subtype woning Repeterend permanent Bouwjaar 1954 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg, in woonwijk en beschutte ligging Indeling Woonoppervlakte 78 m² Perceeloppervlakte 294 m² Externe bergruimte 65 m² Inhoud 275 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Energieklasse D Energie einddatum 01-01-2015 Isolatie Geen isolatie Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Vaillant (Gas Combiketel, Eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin en voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 200 m² (20.0 m bij 10.0 m) Ligging hoofdtuin Zuid Achterom Ja Kwaliteit tuin Aan te leggen Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Isolatie Geen isolatie Parkeergelegenheid Garage Vrijstaand steen, voor 1 auto Voorzieningen Voorzien van elektra Isolatie Geen isolatie Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Parkeer capaciteit 1 Totaal aantal garages 1 Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk tot goed Onderhoud buiten Redelijk tot goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Rolluiken, TV kabel Kadastrale gegevens Gemeente Rucphen Sectie D Perceelnummer 4314 Oppervlakte 255 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Rucphen Sectie D Perceelnummer 8257 Oppervlakte 39 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring