Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Kraaiendonk 3 in St. Willebrord 4711 LH

Kraaiendonk 3

4711 LH St. Willebrord
Vraagprijs € 389.000,- k.k.
Verkocht o.v.

Omschrijving

!! NIEUW !!

Op een rustige locatie in woonwijk ' De Donken ' is deze ruime en luxe villa gelegen met grote, aangebouwde garage. Recent is de woning gemoderniseerd en voorzien van een lichte afwerking. Tevens is er een slaapkamer en extra badkamer gerealiseerd op de begane grond waardoor dit pand ook uitermate geschikt gemaakt is voor ouderen of gehandicapten. De woning is onder andere...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1980 Woonoppervlakte 220 m² Aantal kamers 6
Lees meer

Omschrijving

!! NIEUW !!

Op een rustige locatie in woonwijk ' De Donken ' is deze ruime en luxe villa gelegen met grote, aangebouwde garage. Recent is de woning gemoderniseerd en voorzien van een lichte afwerking. Tevens is er een slaapkamer en extra badkamer gerealiseerd op de begane grond waardoor dit pand ook uitermate geschikt gemaakt is voor ouderen of gehandicapten. De woning is onder andere voorzien van een alarminstallatie, cv-installatie, hardhouten kozijnen, - ramen en -binnendeuren, dubbele beglazing, travertin vensterbanken en rondom voorzien van rolluiken.


KENMERKEN

Inhoud van de woning: 870 m³
Woonoppervlakte: 220 m²
Perceeloppervlakte: 695 m²
Gebouwgebonden buitenruimte: 12 m²
Externe bergruimte: 45 m²


BIJZONDERHEDEN

Recent is er veel vernieuwd en gemoderniseerd:
- lichte afwerking wanden en plafonds
- nieuwe vloer woonkamer
- aanbouw van slaapkamer ( 3 m x 6 m )
- badkamer begane grond met douche
- nieuwe c.v.-installatie
- nieuwe badkamer op de 1e verdieping met douche, toilet en ligbad met whirlpool
- dakrenovatie met nieuwe dakbedekking en isolatie
- Extra grote garage met bergruimte en volledig afgewerkte verdieping
- Met 2 toiletruimtes

Indeling:


BEGANE GROND:

Entree met hardhouten trapopgang en meterkast. L-vormige living ( 46 m² ) met nieuwe vloer en schuifpui naar de tuin.

Slaapkamer met toegang naar de tuin.

Woonkeuken met hoekopgesteld keukenblok voorzien van vernieuwde apparatuur ( afzuiginstallatie ), eiland met dubbele spoelbak.

Badkamer met douche, wastafel met ombouw en toegang c.v.-ruimte.

Portaal met zij-ingang, hal en toegang naar de grote garage


GARAGE ( 4,70 m x 8,00 m )

Deze is geschikt voor 2 auto's en heeft een volledig afgewerkte verdieping. Hardhouten garagedeur met elektrische bediening. Voorzien van electra


1e VERDIEPING:

Overloop met toegang naar 3 slaapkamers ( 17 m² , 13 m², 12,5 m² ) waarvan 1 met twee grote bergruimtes en een badkamer ( 11 m² ).
De badkamer is vernieuwd en voorzien van groot ligbad met whirlpool, toilet, douche en wastafel.


TUN:

Rondom de woning is de tuin aangelegd met terrassen en diverse plantenborders. De tuin is onderhoudsarm en rolstoelvriendelijk aangelegd.


BERGING:

In spouw gebouwd met tegelvloer afgewerkt en voorzien van electra.


TOELICHTING MEETINSTRUCTIE
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

RECHTSGELDIGE KOOPOVEREENKOMST PAS NÁ ONDERTEKENING
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende overeenkomst’.

KOOPOVEREENKOMST
Van De Kasteele Makelaardij maakt bij verkoop gebruik van de model koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning zoals deze is vastgesteld door de NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom. U kunt hiervoor eventueel met uw financieel adviseur contact opnemen.

VERKOOP AS IS WHERE IS
Verkoper heeft de woning nooit zelf bewoond en wil geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden met betrekking tot zichtbare en onzichtbare/ verborgen gebreken. Hieronder vallen onder meer zichtbare en onzichtbare/ verborgen gebreken die het gevolg zijn van het niet bouwen conform de bouwvoorschriften/ bouwvergunningen/ bestemmingsplanbepalingen e.d. In dit kader komen partijen uitdrukkelijk overeengekomen om de model-tekst van artikel 6.3 van de koopovereenkomst door te halen. Dit betekent dat als de onroerende zaak bij de eigendomsoverdracht niet de (feitelijke) eigenschappen bezit die nodig zijn voor een normaal gebruik als woonhuis, dit voor rekening en risico van koper komt. Met andere woorden: koper koopt de onroerende zaak ‘as is, where is’. Bij het vaststellen van de vraagprijs / koopsom is hier rekening mee gehouden. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de onroerende zaak bouwkundig (te laten) onderzoeken. Verkoper staat ervoor in dat hij aan koper alle inlichtingen/ feiten heeft verschaft die verkoper in het kader van de mededelingsplicht aan koper behoort over te brengen, met dien verstande dat inlichtingen/ feiten die aan koper bekend of kenbaar zijn op het moment van het tot stand komen van de koopovereenkomst niet door verkoper behoeven te worden verstrekt.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Van De Kasteele Makelaardij wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van De Kasteele Makelaardij heeft het auteursrecht op alle informatie die via de websites van Van De Kasteele Makelaardij wordt verstrekt. Dit is van toepassing op teksten, foto's, video's, logo's, beeldmerken, tekeningen, plattegronden, schetsen. Het is daarom niet toegestaan deze informatie te verspreiden, kopiëren of te linken zonder de uitdrukkelijk schriftelijke toestemming van Van De Kasteele Makelaardij.

COPYRIGHT
©2019 Van De Kasteele Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten bij Van De Kasteele Makelaardij of zijn gelicenseerd aan Van De Kasteele Makelaardij. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke wijze dan ook en/of commercieel gebruik zijn niet toegestaan tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Van De Kasteele Makelaardij.zijn indicatief.
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 389.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Bungalow Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Luxe Subtype woning Niet-repeterend permanent Kenmerken Semi-bungalow Bouwjaar 1980 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 220 m² Perceeloppervlakte 695 m² Gebouwgebonden buitenruimte 12 m² Externe bergruimte 45 m² Inhoud 870 m³ Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Energieklasse C Energie einddatum 12-02-2030 Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Gas Combiketel, Eigendom Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Achterom Ja Kwaliteit tuin Fraai aangelegd Bergruimte Schuur / Berging Aangebouwd steen Voorzieningen Voorzien van elektra Isolatie Volledig geïsoleerd Parkeergelegenheid Garage Vrijstaand steen, voor 2 auto's Voorzieningen Voorzien van verwarming, voorzien van elektra, voorzien van water, met vliering en met elektrische deur Isolatie Volledig geïsoleerd Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren en op eigen terrein Parkeeroppervlakte 37 m² (800 bij 470) Parkeer capaciteit 3 Totaal aantal garages 1 Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Toegankelijk voor ouderen en toegankelijk voor minder validen Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Rolluiken, TV kabel Kadastrale gegevens Gemeente Rucphen Sectie D Perceelnummer 6363 Oppervlakte 695 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring