Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Dorpsstraat 42 G in St. Willebrord 4711 NH

Dorpsstraat 42 G

4711 NH St. Willebrord
Vraagprijs € 210.000,- k.k.
Te koop

Omschrijving

Mooi ruim appartement gelegen op de eerste verdieping met een garagebox. Het appartement is in het centrum gelegen nabij alle direct noodzakelijke voorzieningen nabij. Het is een goed onderhouden en heeft een ruim dakterras aan de achterzijde van plusminus 17 m².

Indeling:
Portaal met bellentableau, toegang lift en trapopgang. Entree met centrale hal. Toegang tot de slaapkamer,...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1994 Woonoppervlakte 88 m² Aantal kamers 2
Lees meer

Omschrijving

Mooi ruim appartement gelegen op de eerste verdieping met een garagebox. Het appartement is in het centrum gelegen nabij alle direct noodzakelijke voorzieningen nabij. Het is een goed onderhouden en heeft een ruim dakterras aan de achterzijde van plusminus 17 m².

Indeling:
Portaal met bellentableau, toegang lift en trapopgang. Entree met centrale hal. Toegang tot de slaapkamer, toilet, badkamer en woonkamer. Voorheen heeft dit appartement een 2e slaapkamer gehad. Deze is bij de woonkamer getrokken. Grote woonkamer met toegang tot de loggia aan de voorzijde. Open keuken, keukenblok voorzien van inbouwapparatuur. In het schuine dakvlak is een grote opbergkast. Aan de terraszijde is de berging van plusminus 11 m². Hier bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine en de cv-ketel. Op het parkeerterrein achter het complex is de garagebox.

TOELICHTING MEETINSTRUCTIE
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

RECHTSGELDIGE KOOPOVEREENKOMST PAS NÁ ONDERTEKENING
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende overeenkomst’.

KOOPOVEREENKOMST
Van De Kasteele Makelaardij maakt bij verkoop gebruik van de model koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning zoals deze is vastgesteld door de NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom. U kunt hiervoor eventueel met uw financieel adviseur contact opnemen.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Van De Kasteele Makelaardij wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van De Kasteele Makelaardij heeft het auteursrecht op alle informatie die via de websites van Van De Kasteele Makelaardij wordt verstrekt. Dit is van toepassing op teksten, foto's, video's, logo's, beeldmerken, tekeningen, plattegronden, schetsen. Het is daarom niet toegestaan deze informatie te verspreiden, kopiëren of te linken zonder de uitdrukkelijk schriftelijke toestemming van Van De Kasteele Makelaardij.

COPYRIGHT
©2019 Van De Kasteele Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten bij Van De Kasteele Makelaardij of zijn gelicenseerd aan Van De Kasteele Makelaardij. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke wijze dan ook en/of commercieel gebruik zijn niet toegestaan tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Van De Kasteele Makelaardij.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 210.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement galerijflat Subtype woning Flat(woning) permanent Bouwjaar 1994 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In centrum Indeling Woonoppervlakte 88 m² Gebouwgebonden buitenruimte 23 m² Externe bergruimte 28 m² Inhoud 276 m³ Aantal kamers 2 Aantal slaapkamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 2e woonlaag Energie Energieklasse C Energie einddatum 01-01-2015 Isolatie Dakisolatie, muurisolatie en dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Gas Combiketel Buitenruimte Tuin Zonneterras Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Aangebouwd steen Voorzieningen Voorzien van verwarming, voorzien van elektra en voorzien van water Parkeergelegenheid Garage Garagebox, voor 1 auto Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Toegankelijk voor ouderen Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Bijdrage VVE p/m € 127,50 Voorzieningen Voorzieningen Lift Kadastrale gegevens Gemeente Rucphen Sectie F Perceelnummer 4822 Index 3 Eigendomssituatie Volle eigendom

Kenmerken toegevoegd door verkoper, vrienden en familie

Vrienden, familie en kennissen van de eigenaar delen hun unieke kenmerken die de Dorpsstraat 42 G het beste omschrijven.

Het appartement is op de eerste verdieping van een pand met lift. Het appartement zelf is geheel gelijkvloers

1
Profiel plaatje

Op loopafstand in veel te bereiken zoals supermarkten, dokter, tandarts, apotheek

1
Profiel plaatje

Het appartement ligt midden in het dorp in de gezellige winkelstraat

1
Profiel plaatje

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring