Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Krommestraat 44 in St. Willebrord 4711 NC

Krommestraat 44

4711 NC St. Willebrord
Vraagprijs € 329.000,- k.k.
Te koop

Omschrijving

Bent u op zoek naar een woning op een rustige locatie? Kom dan eens kijken naar deze vrijstaande woning met garage en tuin aan de rand van het dorp.

Perceel: 530 m²
Inhoud: circa 508 m³
Woonoppervlakte: circa 137 m²
Externe bergruimte: circa 22 m²

KENMERKEN
- Rustige locatie
- Uitgebouwd op de begane grond
- Ruime woning
- Tuin...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1957 Woonoppervlakte 137 m² Aantal kamers 6
Lees meer

Omschrijving

Bent u op zoek naar een woning op een rustige locatie? Kom dan eens kijken naar deze vrijstaande woning met garage en tuin aan de rand van het dorp.

Perceel: 530 m²
Inhoud: circa 508 m³
Woonoppervlakte: circa 137 m²
Externe bergruimte: circa 22 m²

KENMERKEN
- Rustige locatie
- Uitgebouwd op de begane grond
- Ruime woning
- Tuin rondom
- Grote garage


BEGANE GROND

Alle voorzieningen zoals slapen, wonen, koken en badkamer zijn op de begane grond gerealiseerd. Recent is een aanbouw geplaatst met daarin de voorzieningen (casco) voor onder andere nieuwe keuken en badkamer.

De entree met meterkast is tevens de centrale ruimte met trapopgang naar boven en toegang naar de slaapkamer beneden en woonkamer/keuken.

Slaapkamer : circa 3,30 m x 3,52 m

Woonkamer : circa 5,93 m x 3,50 m

Keuken : circa 3,85 m x 3,46 m

Badkamer : circa 2,40 m 2,02 m

De aanbouw is groot en heeft een binnenafmeting van circa 9,00 m x 4,40 m. Hier kunt u naar eigen inzicht een nieuwe keuken, toilet en badkamer realiseren. De huidige indeling met afmeting is nu een woonkeuken van circa 6,06 m x 4,40 m en badkamer van circa 2,87 m x 3,00 m.


1e VERDIEPING

Op de 1e verdieping zijn nog 2 extra slaapkamers van circa 3,25 m x 3,50 m.


GARAGE

De vrijstaande garage is circa 5,75 m x 3,90 m, is in spouw gebouwd en heeft aansluiting voor onder andere wasmachine. Aan de voorzijde is een grote oprit voor meerdere auto's.

TOELICHTING MEETINSTRUCTIE
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

RECHTSGELDIGE KOOPOVEREENKOMST PAS NÁ ONDERTEKENING
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende overeenkomst’.

KOOPOVEREENKOMST
Van De Kasteele Makelaardij maakt bij verkoop gebruik van de model koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning zoals deze is vastgesteld door de NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom. U kunt hiervoor eventueel met uw financieel adviseur contact opnemen.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Van De Kasteele Makelaardij wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van De Kasteele Makelaardij heeft het auteursrecht op alle informatie die via de websites van Van De Kasteele Makelaardij wordt verstrekt. Dit is van toepassing op teksten, foto's, video's, logo's, beeldmerken, tekeningen, plattegronden, schetsen. Het is daarom niet toegestaan deze informatie te verspreiden, kopiëren of te linken zonder de uitdrukkelijk schriftelijke toestemming van Van De Kasteele Makelaardij.

COPYRIGHT
©2018 Van De Kasteele Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten bij Van De Kasteele Makelaardij of zijn gelicenceerd aan Van De Kasteele Makelaardij. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke wijze dan ook en/of commercieel gebruik zijn niet toegestaan tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Van De Kasteele Makelaardij.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 329.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Normaal Subtype woning Niet-repeterend permanent Bouwjaar 1957 Bouwjaar toelichting Oorspronkelijk Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht en beschutte ligging Indeling Woonoppervlakte 137 m² Perceeloppervlakte 530 m² Externe bergruimte 22 m² Inhoud 508 m³ Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Isolatie Dakisolatie en grotendeels dubbelglas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel c.v.-ketel (Gas Combiketel, Eigendom) Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Achterom Ja Kwaliteit tuin Fraai aangelegd Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Voorzieningen Voorzien van elektra en voorzien van water Parkeergelegenheid Garage Vrijstaand steen, voor 1 auto Voorzieningen Voorzien van elektra en voorzien van water Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren en op eigen terrein Totaal aantal garages 1 Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Dubbele bewoning mogelijk en toegankelijk voor ouderen Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Rolluiken, TV kabel, Buitenzonwering Kadastrale gegevens Gemeente Rucphen Sectie U Perceelnummer 65 Oppervlakte 530 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Kenmerken toegevoegd door verkoper, vrienden en familie

Vrienden, familie en kennissen van de eigenaar delen hun unieke kenmerken die de Krommestraat 44 het beste omschrijven.

Veel opbergruimte

1
Profiel plaatje

Fijne lichtinval

1
Profiel plaatje

Dichtbij OV

2
Profiel plaatje Profiel plaatje

Voldoende parkeergelegenheid

2
Profiel plaatje Profiel plaatje

Energiezuinig

1
Profiel plaatje

Kindvriendelijke buurt

2
Profiel plaatje Profiel plaatje

Gezellige buren

1
Profiel plaatje

Zonnige tuin

1
Profiel plaatje

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.