Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Lindestraat in St. Willebrord 4711 RM

Lindestraat

4711 RM St. Willebrord
Vraagprijs € 209.000,- k.k.
Te koop

Omschrijving

NIEUW IN DE VERKOOP

In de Lindestraat kunt u nu zelf een droomhuis bouwen op dit kavel van circa 735 m² .

Het ruime kavel is bedoeld voor de bouw van één vrijstaande woning. Er zijn diverse mogelijkheden voor het bouwen van een woning en een (extra) tijdelijke woonunit in het kader van
...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

NIEUW IN DE VERKOOP

In de Lindestraat kunt u nu zelf een droomhuis bouwen op dit kavel van circa 735 m² .

Het ruime kavel is bedoeld voor de bouw van één vrijstaande woning. Er zijn diverse mogelijkheden voor het bouwen van een woning en een (extra) tijdelijke woonunit in het kader van mantelzorg.

De maatvoering voor de bebouwingsmogelijkheden kunt u vinden op ruimtelijkeplannen.nl 

Wilt u weten of uw droomhuis hier kan worden gerealiseerd? Informeer dan ook bij de Gemeente Rucphen voor meer informatie of maak een afspraak.

Onderstaand kunt u meer informatie bekijken omtrent het bestemmingsplan en de reeds uitgevoerde onderzoeken:


Bestemmingsplan Lindestraat ongenummerd naast nummer 16

Toelichting bestemmingsplan

Verkennend Bodemonderzoek

Bureauonderzoek en Inventariserend veldonderzoek

Akoestisch onderzoek

Ecologische quickscan

Nader Bodemonderzoek

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

RECHTSGELDIGE KOOPOVEREENKOMST PAS NÁ ONDERTEKENING
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende overeenkomst’.

KOOPOVEREENKOMST
Van De Kasteele Makelaardij maakt bij verkoop gebruik van de " model koopovereenkomst bouwterrein 2017 " zoals deze is vastgesteld door de NVM. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom. U kunt hiervoor eventueel met uw financieel adviseur contact opnemen.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Van De Kasteele Makelaardij wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van De Kasteele Makelaardij heeft het auteursrecht op alle informatie die via de websites van Van De Kasteele Makelaardij wordt verstrekt. Dit is van toepassing op teksten, foto's, video's, logo's, beeldmerken, tekeningen, plattegronden, schetsen. Het is daarom niet toegestaan deze informatie te verspreiden, kopiëren of te linken zonder de uitdrukkelijk schriftelijke toestemming van Van De Kasteele Makelaardij.

COPYRIGHT
©2020 Van De Kasteele Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten bij Van De Kasteele Makelaardij of zijn gelicenseerd aan Van De Kasteele Makelaardij. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke wijze dan ook en/of commercieel gebruik zijn niet toegestaan tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Van De Kasteele Makelaardij.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 209.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg en buiten bebouwde kom Indeling Perceeloppervlakte 735 m² Kadasteroppervlakte 735 m² Kadastrale gegevens Gemeente Rucphen Sectie D Perceelnummer 8553 Oppervlakte 735 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Foto's

Plattegronden

Lindestraat in St. Willebrord 4711 RM

Download PDF

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.