Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Rucphensestraat 31 in St. Willebrord 4711 JJ

Rucphensestraat 31

4711 JJ St. Willebrord
Vraagprijs € 289.000,- k.k.
Te koop

Omschrijving

Wonen in een gezellige, recent verbouwde woning met omsloten tuin en eigen parkeerplaats? Deze woning heeft het.
Wonen nabij het centrum, dichtbij de basisschool, winkels en openbare voorzieningen? Deze woning is het.

Deze vrijstaande woning in St. Willebrord is nabij Breda en Roosendaal. Dit is een goed bereikbare locatie richting Randstad en België.

In 2012 is de...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2012 Woonoppervlakte 104 m² Aantal kamers 7
Lees meer

Omschrijving

Wonen in een gezellige, recent verbouwde woning met omsloten tuin en eigen parkeerplaats? Deze woning heeft het.
Wonen nabij het centrum, dichtbij de basisschool, winkels en openbare voorzieningen? Deze woning is het.

Deze vrijstaande woning in St. Willebrord is nabij Breda en Roosendaal. Dit is een goed bereikbare locatie richting Randstad en België.

In 2012 is de woning verbouwd met een extra verdieping. Zo zijn er nu 4 slaapkamers en is dit een ruime eengezinswoning.

De woonkamer en keuken zijn samen circa 28 m² groot


BIJZONDERHEDEN

- Grote woning met 4 slaapkamers
- Verbouwd in 2012
- C.v.-ketel 2013
- Grote werk-/hobbyruimte bijgebouwd
- Ruime parkeerplaats op eigen terrein


KENMERKEN

Perceel : 209 m²
Inhoud : 368 m³
Woonoppervlakte : 103 m²
Externe bergruimte : 22 m²
Bouwjaar : 1965 (oorspronkelijk) in 2012 is de 2e verdieping gerealiseerd.


BEGANE GROND

Deze verdieping heeft een traditionele indeling met een separate woonkamer en keuken. De hal aan de voorzijde geeft toegang naar de 1e verdieping en aan de achterzijde is een portaal met toilet.

Woonkamer : 4,06 m x 3,98 m ( 16 m² )
Aan de voorzijde gelegen met een halfopen verbinding naar de woonkeuken.

Keuken : 3,84 m x 3,06 m ( 12 m² )
Deze woonkeuken heeft een hoekopgesteld keukenblok en ruimte voor een grote tafel met 4 - 6 stoelen. De keuken is tuingericht en via een portaal is er toegang naar toiletruimte en de achtertuin.


1E VERDIEPING

Overloop met toegang naar 2 slaapkamers en een badkamer. Door deze verdieping opnieuw in te delen zijn er nu 2 ruime slaapkamers en een grote badkamer.

Slaapkamer 1 : 3,63 m x 2,85 m ( circa 10 m² )

Slaapkamer 2 : 3,00 m x 2,28 m ( circa 7 m² )

Badkamer : 3,00 m x 2,81 m ( circa 8 m² )


2E VERDIEPING circa 26 m²

Overloop met toegang naar 2 slaapkamers. Mede door de dakkapel is er voldoende lichtinval. Er is veel bergruimte en tevens stelplaats voor de c.v.-ketel.

Slaapkamer 3 : 5,19 m X 3,86 m ( circa 18 m² )

Slaapkamer 4 : 3,08 m x 3,56 m ( 11 m² )


BIJGBOUW van 13 m²

Vrijstaand in de tuin gelegen is een bijgebouw dat u multifunctioneel kan gebruiken als hobby-/werkruimte.


TUIN

De geheel omsloten tuin is voorzien van straatwerk, achterom, terras, multifunctioneel bijgebouw dat u kunt gebruiken als hobby- of werkruimte. Naast de woning is er een parkeerplaats voor auto of caravan.

Berging 2,66 m x 3,52 m ( 9 m² )

Bijgebouw circa 2,74 m x 5,24 m


TOELICHTING MEETINSTRUCTIE
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

RECHTSGELDIGE KOOPOVEREENKOMST PAS NÁ ONDERTEKENING
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende overeenkomst’.

KOOPOVEREENKOMST
Van De Kasteele Makelaardij maakt bij verkoop gebruik van de model koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning zoals deze is vastgesteld door de NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom. U kunt hiervoor eventueel met uw financieel adviseur contact opnemen.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Van De Kasteele Makelaardij wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van De Kasteele Makelaardij heeft het auteursrecht op alle informatie die via de websites van Van De Kasteele Makelaardij wordt verstrekt. Dit is van toepassing op teksten, foto's, video's, logo's, beeldmerken, tekeningen, plattegronden, schetsen. Het is daarom niet toegestaan deze informatie te verspreiden, kopiëren of te linken zonder de uitdrukkelijk schriftelijke toestemming van Van De Kasteele Makelaardij.

COPYRIGHT
©2019 Van De Kasteele Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten bij Van De Kasteele Makelaardij of zijn gelicenseerd aan Van De Kasteele Makelaardij. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke wijze dan ook en/of commercieel gebruik zijn niet toegestaan tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Van De Kasteele Makelaardij.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 289.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Normaal Subtype woning Niet-repeterend permanent Kenmerken Dijkwoning Bouwjaar 2012 Bouwjaar toelichting VERBOUWD Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg, in woonwijk en beschutte ligging Indeling Woonoppervlakte 104 m² Perceeloppervlakte 209 m² Externe bergruimte 9 m² Inhoud 368 m³ Aantal kamers 7 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Energieklasse B Energieindex 1.26 Energie einddatum 24-05-2022 Isolatie Dakisolatie, muurisolatie en dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Intergas HR (Gas Combiketel uit 2013, Eigendom) Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Achterom Ja Kwaliteit tuin Fraai aangelegd Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Voorzieningen Voorzien van verwarming Isolatie Dakisolatie, muurisolatie en dubbel glas Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Parkeer capaciteit 1 Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed tot uitstekend Onderhoud buiten Goed tot uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Rolluiken, TV kabel, Buitenzonwering Kadastrale gegevens Gemeente Rucphen Sectie D Perceelnummer 8395 Oppervlakte 191 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Rucphen Sectie D Perceelnummer 6510 Oppervlakte 18 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.