Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Margrietstraat 39 in St. Willebrord 4711 HL

Margrietstraat 39

4711 HL St. Willebrord
Vraagprijs € 189.000,- k.k.
Verkoop bij Inschr.

Omschrijving

Ben je op zoek naar een woning met alle voorzieningen op de begane grond? Wil je (ver)bouwen of alleen moderniseren? Alles kan bij deze woning met vrijstaande garage en 2 bergingen.

De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1967 maar later verbouwd en goed onderhouden. Het perceel is groot en geeft diverse mogelijkheden voor (ver)bouwen.

Inhoud : circa 300 m³...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1967 Woonoppervlakte 70 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Ben je op zoek naar een woning met alle voorzieningen op de begane grond? Wil je (ver)bouwen of alleen moderniseren? Alles kan bij deze woning met vrijstaande garage en 2 bergingen.

De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1967 maar later verbouwd en goed onderhouden. Het perceel is groot en geeft diverse mogelijkheden voor (ver)bouwen.

Inhoud : circa 300 m³
Woonoppervlakte : circa 70 m²
Externe bergruimte : circa 26 m²
Perceeloppervlakte : 567 m²

Deze woning heeft een voorlopig energielabel D.

Indeling:

Begane grond:
Woonkamer met entree voorzien van diverse raampartijen voor gegarandeerd voldoende lichtinval. Aansluitend een ruime woonkeuken met rechtopgesteld keukenblok. Toegang naar portaal en toilet.

Verder zijn er op de begane grond 2 slaapkamers en een badkamer met douche aanwezig.

Slaapkamer 1: 2,20 m x 4,48 m
Slaapkamer 2: 2,47 m x 3,55 m

Badkamer: 2,47 m x 0,95 m

1e verdieping:
Ruime zolderberging, bereikbaar via een vlizotrap. Stelplaats van de c.v.-ketel ( 2014 ) .

Tuin:
Rondom de woning is een grote tuin met vrijstaande garage ( 2,40 m x 6,00 m ) / berging ( 2,40 m x 5,50 m ), geheel bestrate oprit voor meerdere auto's geschikt.

Dit is een woning met mogelijkheden voor verbouw. Het perceel is tevens geschikt voor de bouw van een nieuwe woning.

Dit is een "verkoop via inschrijving" . Zo worden alle gegadigden in de gelegenheid gesteld om te komen kijken en heeft iedereen een gelijke kans. Vraag ons voor meer informatie betreffende de verkoop via inschrijving en de voorwaarden.

Wilt u na bezichtiging van de woning een bod uitbrengen dan kunt u dat doen door het inschrijfformulier in te vullen en via email naar ons te sturen voor 26-08-2019 , 12:00 uur.

TOELICHTING MEETINSTRUCTIE
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

RECHTSGELDIGE KOOPOVEREENKOMST PAS NÁ ONDERTEKENING
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende overeenkomst’.

KOOPOVEREENKOMST
Van De Kasteele Makelaardij maakt bij verkoop gebruik van de model koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning zoals deze is vastgesteld door de NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom. U kunt hiervoor eventueel met uw financieel adviseur contact opnemen.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Van De Kasteele Makelaardij wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van De Kasteele Makelaardij heeft het auteursrecht op alle informatie die via de websites van Van De Kasteele Makelaardij wordt verstrekt. Dit is van toepassing op teksten, foto's, video's, logo's, beeldmerken, tekeningen, plattegronden, schetsen. Het is daarom niet toegestaan deze informatie te verspreiden, kopiëren of te linken zonder de uitdrukkelijk schriftelijke toestemming van Van De Kasteele Makelaardij.

COPYRIGHT
©2019 Van De Kasteele Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten bij Van De Kasteele Makelaardij of zijn gelicenseerd aan Van De Kasteele Makelaardij. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke wijze dan ook en/of commercieel gebruik zijn niet toegestaan tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Van De Kasteele Makelaardij.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 189.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Eenvoudig Subtype woning Niet-repeterend permanent Bouwjaar 1967 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg, in woonwijk en beschutte ligging Indeling Woonoppervlakte 70 m² Perceeloppervlakte 567 m² Externe bergruimte 18 m² Inhoud 300 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag en een zolder Energie Energieklasse D Energie einddatum 01-01-2015 Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel combiketel (Gas Combiketel uit 2014, Eigendom) Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Achterom Ja Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Voorzieningen Voorzien van elektra Isolatie Geen isolatie Parkeergelegenheid Garage Vrijstaand steen, voor 1 auto Voorzieningen Voorzien van elektra Isolatie Geen isolatie Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren en op eigen terrein Toelichting Eigen terrein Parkeer capaciteit 3 Totaal aantal garages 1 Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen TV kabel Kadastrale gegevens Gemeente RUCPHEN Sectie D Perceelnummer 2396 Oppervlakte 307 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Rucphen Sectie D Perceelnummer 8745 Oppervlakte 260 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.