Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Bremstraat 172 in St. Willebrord 4711 RP

Bremstraat 172

4711 RP St. Willebrord
Vraagprijs € 259.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Vrijstaande woning met een prachtig uitzicht aan de rand van het dorp. Zoekt u een betaalbare oplossing voor uw nieuwbouw - of verbouwplannen? Dan is dit zeker een geschikte woning voor u.

Perceeloppervlakte : 980 m²
Inhoud : circa 270 m²
Woonoppervlakte : circa 79 m²

De huidige indeling geeft u een fraai beeld van de mogelijkheden op dit perceel. Er zijn vele...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1941 Woonoppervlakte 79 m² Aantal kamers 6
Lees meer

Omschrijving

Vrijstaande woning met een prachtig uitzicht aan de rand van het dorp. Zoekt u een betaalbare oplossing voor uw nieuwbouw - of verbouwplannen? Dan is dit zeker een geschikte woning voor u.

Perceeloppervlakte : 980 m²
Inhoud : circa 270 m²
Woonoppervlakte : circa 79 m²

De huidige indeling geeft u een fraai beeld van de mogelijkheden op dit perceel. Er zijn vele mogelijkheden voor het realiseren van uw droomhuis. Wilt u meer weten? Wij staan u graag te woord en maken graag een afspraak voor vrijblijvende bezichtiging.


INDELING


BEGANE GROND

Entree met trapopgang naar de 1e verdieping.

Voorkamer: circa 4,30 m x 2,95 m
Met vaste kast, eletrameter. Voorzien van voerbedekking, sierplafond en gaskachelaansluiting.

Tussenkamer: circa 1,89 m x 1,84 m
Met vloerbedekking en halfopen verbinding met de keuken en toegang naar woon-/zitkamer

Woonkamer: circa 4,67 m x 3,31 m
Met vleorbedekking, sierplafond en grote raampartijen met vrij uitzicht aan de voorzijde en naar de tuin aan de achterzijde. Gaskachelaansluiting.

Keuken: circa 2,85 m x 3,00 m
Woonkeuken met eenvoudig keukenblok, geiser en toegang naar toiletruimte en badkamer.

Badkamer: circa 2,20 m x 1,00 m
Grotendeels betegeld en met doucheruimte.

TUIN

Rondom de woning is de tuin aangelegd. Er is volop ruimte aan voor- en achterzijde om de tuin naar eigen inzicht aan te leggen en/of een garage te plaatsen. Aan de voorzijde is er een vrij uitzicht en de tuin aan achterzijde heeft veel privacy.


1e VERDIEPING

Overloop met toegang naar de slaapkamers. Deze zijn voorzien van vloerbedekking, behangwanden, deels decowall en boardplafonds.

Slaapkamer 1 : circa 4,50 m x 3,04 m
Slaapkamer 2 : circa 3,34 m x 2,30 m
Slaapkamer 3 : circa 2,28 m x 2,15 m

TOELICHTING MEETINSTRUCTIE
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

RECHTSGELDIGE KOOPOVEREENKOMST PAS NÁ ONDERTEKENING
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende overeenkomst’.

KOOPOVEREENKOMST
Van De Kasteele Makelaardij maakt bij verkoop gebruik van de model koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning zoals deze is vastgesteld door de NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom. U kunt hiervoor eventueel met uw financieel adviseur contact opnemen.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Van De Kasteele Makelaardij wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van De Kasteele Makelaardij heeft het auteursrecht op alle informatie die via de websites van Van De Kasteele Makelaardij wordt verstrekt. Dit is van toepassing op teksten, foto's, video's, logo's, beeldmerken, tekeningen, plattegronden, schetsen. Het is daarom niet toegestaan deze informatie te verspreiden, kopiëren of te linken zonder de uitdrukkelijk schriftelijke toestemming van Van De Kasteele Makelaardij.

COPYRIGHT
©2019 Van De Kasteele Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten bij Van De Kasteele Makelaardij of zijn gelicenceerd aan Van De Kasteele Makelaardij. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke wijze dan ook en/of commercieel gebruik zijn niet toegestaan tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Van De Kasteele Makelaardij.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 259.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Normaal Subtype woning Niet-repeterend permanent Bouwjaar 1941 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht en open ligging Indeling Woonoppervlakte 79 m² Perceeloppervlakte 980 m² Inhoud 270 m³ Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Energieklasse G Energie einddatum 14-02-2025 Isolatie Geen isolatie Warmwater Geiser eigendom Verwarming Gaskachels Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Achterom Ja Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren en op eigen terrein Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Kluswoning Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Redelijk Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Rolluiken, TV kabel Kadastrale gegevens Gemeente Rucphen Sectie M Perceelnummer 1099 Oppervlakte 598 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Rucphen Sectie M Perceelnummer 2557 Oppervlakte 182 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Rucphen Sectie M Perceelnummer 1793 Oppervlakte 200 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Kenmerken toegevoegd door verkoper, vrienden en familie

Vrienden, familie en kennissen van de eigenaar delen hun unieke kenmerken die de Bremstraat 172 het beste omschrijven.

Prachtig uit zicht heel rustige buurt als je er woont wil je nooit meer weg

1
Profiel plaatje

Dichtbij OV

1
Profiel plaatje

Veel opbergruimte

1
Profiel plaatje

Fijne lichtinval

1
Profiel plaatje

Vrij uitzicht

1
Profiel plaatje

Voldoende parkeergelegenheid

1
Profiel plaatje

Kindvriendelijke buurt

1
Profiel plaatje

Groene omgeving

1
Profiel plaatje

Gezellige buren

1
Profiel plaatje

Zonnige tuin

1
Profiel plaatje

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring