Van de Kasteele Makelaardij

Dorpsstraat 92
4711 NJ St. Willebrord
Tel: 0165 - 387 737
info@vandekasteele.com
Lindestraat 16, 4711 RM St. Willebrord Vraagprijs € 419.000,- k.k.
Lindestraat 16 in St. Willebrord 4711 RM

Omschrijving

Aan de rand van het dorp is deze vrijstaande woning voor dubbele bewoning gelegen met een grote garage en tuin rondom de woning.


KENMERKEN

Inhoud : circa 839 m³
Perceeloppervlakte : 1.610 m²
Woonoppervlakte : circa 221 m²
Overige inpandige ruimte : circa 14 m²
Bouwjaar : 2006 + 2012


BIJZONDERHEDEN

- Betonvloeren
- Ruime dubbele woning
- Houten kozijnen + dubbel glas
- Grote tuin rondom de woning
- 2 badkamers
- veel parkeergelegenheid
- grote tuin en terras
- aapandige ruime garage / berging
- aan de rand van het dorp gelegen


INDELING

BEGANE GROND

Deze ruime verdieping is uitgebouwd en derhalve extra groot. Er is een 2e, separaat woongedeelte met woonkamer/keuken, badkamer en slaapkamer. Deze verdieping heeft in totaal 2 woonkamers, 2 badkamers, 3 keukens, gezamenlijke serre ( 11,22 m x 3,60 m ), wasruimte ( circa 5,00 m x 3,20 m ) en extra grote garage ( circa 7,00 m x 8,00 m ). Ook is er toegang naar een kelder.


1e VERDIEPING

Een overloop geeft toegang naar 2 ruime slaapkamers.

Slaapkamer 2 : 6,26 m x 2,91 m
Slaapkamer 3 : 5,43 m x 3,15 m

2e VERDIEPING
Grote zolderruimte ( vloeroppervlakte van circa 5,26 m x 7,27 m )

TUIN
Rondom de woning is een praktische en grote tuin aangelegd met diverse plantenborders, gazon, terras, grote oprit en toegang naar de dubbele garage van circa 8,00 m x 7,00 m. In het bijgebouw is de garage, berging/wasruimte en extra kamer gerealiseerd. In totaal is dit gebouw circa 11,40 m x 8,30 m groot en multifunctioneel te gebruiken.

Zoekt u ruimte in en om de woning? Wilt u een grote garage? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

TOELICHTING MEETINSTRUCTIE
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

RECHTSGELDIGE KOOPOVEREENKOMST PAS NÁ ONDERTEKENING
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende overeenkomst’.

KOOPOVEREENKOMST
Van De Kasteele Makelaardij maakt bij verkoop gebruik van de model koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning zoals deze is vastgesteld door de NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom. U kunt hiervoor eventueel met uw financieel adviseur contact opnemen.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Van De Kasteele Makelaardij wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van De Kasteele Makelaardij heeft het auteursrecht op alle informatie die via de websites van Van De Kasteele Makelaardij wordt verstrekt. Dit is van toepassing op teksten, foto's, video's, logo's, beeldmerken, tekeningen, plattegronden, schetsen. Het is daarom niet toegestaan deze informatie te verspreiden, kopiëren of te linken zonder de uitdrukkelijk schriftelijke toestemming van Van De Kasteele Makelaardij.

COPYRIGHT
©2019 Van De Kasteele Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten bij Van De Kasteele Makelaardij of zijn gelicenseerd aan Van De Kasteele Makelaardij. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke wijze dan ook en/of commercieel gebruik zijn niet toegestaan tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Van De Kasteele Makelaardij.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 419.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Normaal Subtype woning Niet-repeterend permanent Bouwjaar 1959 Bouwjaar toelichting oorspronkelijk, diverse malen verbouwd Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg Indeling Woonoppervlakte 221 m² Perceeloppervlakte 1610 m² Overige inpandige ruimte 14 m² Inhoud 839 m³ Aantal kamers 12 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 4 woonlagen Energie Energieklasse F Energie einddatum 01-01-2015 Isolatie Dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Gas Combiketel, Eigendom Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Kwaliteit tuin Fraai aangelegd Bergruimte Schuur / Berging Aangebouwd steen Voorzieningen Voorzien van verwarming, voorzien van elektra en voorzien van water Parkeergelegenheid Garage Aangebouwd steen en parkeerplaats, voor 2 auto's Voorzieningen Voorzien van verwarming, voorzien van elektra, voorzien van water en met elektrische deur Isolatie Volledig geïsoleerd Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren en op eigen terrein Parkeer capaciteit 6 Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Dubbele bewoning aanwezig en toegankelijk voor ouderen Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Rolluiken, TV kabel Kadastrale gegevens Gemeente Rucphen Sectie D Perceelnummer 7060 Oppervlakte 513 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Rucphen Sectie D Perceelnummer 7059 Oppervlakte 107 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Rucphen Sectie D Perceelnummer 8123 Oppervlakte 990 m² Eigendomssituatie Volle eigendom