Terug naar de resultaten
Leeuwenbekstraat 7 A in St. Willebrord 4711 GZ

Leeuwenbekstraat 7 a

4711 GZ St. Willebrord
Vraagprijs € 169.000,- k.k.
Te koop

Omschrijving

Zelf een betaalbare woning (ver)bouwen ? In een woonwijk met alle voorzieningen ? Dat kan op deze locatie.

Dit voormalig horecaobject heeft de mogelijkheid voor het verbouwen tot een woning.

De bestaande bebouwing bestaat uit een stenen muren, platdak met bitumineuze dakbedekking en heeft een grote oprit en diepe achtertuin.

Heeft u vragen of wilt u eens...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1985 Woonoppervlakte 87 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Zelf een betaalbare woning (ver)bouwen ? In een woonwijk met alle voorzieningen ? Dat kan op deze locatie.

Dit voormalig horecaobject heeft de mogelijkheid voor het verbouwen tot een woning.

De bestaande bebouwing bestaat uit een stenen muren, platdak met bitumineuze dakbedekking en heeft een grote oprit en diepe achtertuin.

Heeft u vragen of wilt u eens komen kijken? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Perceel : 356 m²
Inhoud : circa 320 m³
Woonoppervlakte : circa 87 m²

TOELICHTING MEETINSTRUCTIE
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

RECHTSGELDIGE KOOPOVEREENKOMST PAS NÁ ONDERTEKENING
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende overeenkomst’.

KOOPOVEREENKOMST
Van De Kasteele Makelaardij maakt bij verkoop gebruik van de model koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning zoals deze is vastgesteld door de NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom. U kunt hiervoor eventueel met uw financieel adviseur contact opnemen.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Van De Kasteele Makelaardij wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van De Kasteele Makelaardij heeft het auteursrecht op alle informatie die via de websites van Van De Kasteele Makelaardij wordt verstrekt. Dit is van toepassing op teksten, foto's, video's, logo's, beeldmerken, tekeningen, plattegronden, schetsen. Het is daarom niet toegestaan deze informatie te verspreiden, kopiëren of te linken zonder de uitdrukkelijk schriftelijke toestemming van Van De Kasteele Makelaardij.

COPYRIGHT
©2018 Van De Kasteele Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten bij Van De Kasteele Makelaardij of zijn gelicenceerd aan Van De Kasteele Makelaardij. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke wijze dan ook en/of commercieel gebruik zijn niet toegestaan tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Van De Kasteele Makelaardij.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 169.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning geschakelde woning Kwaliteit woning Normaal Subtype woning Niet-repeterend permanent Bouwjaar 1985 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 87 m² Perceeloppervlakte 356 m² Inhoud 320 m³ Aantal kamers 3 Aantal woonlagen 1 woonlaag Buitenruimte Tuin Achtertuin, Voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 100 m² (10.0 m bij 10.0 m) Ligging hoofdtuin Zuidwest Achterom Ja Kwaliteit tuin aan te leggen Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Garage Garage mogelijk, Parkeerplaats Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren, Op eigen terrein Dak Soort dak plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Voorzieningen Voorzieningen Rolluiken, TV kabel, Buitenzonwering, Airconditioning Kadastrale gegevens Gemeente Rucphen Sectie D Perceelnummer 7522 Oppervlakte 356 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.