Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Irenestraat 83 A in St. Willebrord 4711 SB

Irenestraat 83 a

4711 SB St. Willebrord
Vraagprijs € 298.000,- k.k.
Te koop

Omschrijving

BOUW UW DROOMHUIS

In het landelijk gebied van St. Willebrord, net buiten de bebouwde kom en toch op een steenworp afstand van alle denkbare voorzieningen: wonen op topniveau!

Dit grote kavel is 1.542 m² en gelegen in het meest Oostelijk gedeelte van St. Willebrord nabij Etten-Leur en toegangswegen richting Randstad en België. Aankoop van een groter perceel grond is ook...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

BOUW UW DROOMHUIS

In het landelijk gebied van St. Willebrord, net buiten de bebouwde kom en toch op een steenworp afstand van alle denkbare voorzieningen: wonen op topniveau!

Dit grote kavel is 1.542 m² en gelegen in het meest Oostelijk gedeelte van St. Willebrord nabij Etten-Leur en toegangswegen richting Randstad en België. Aankoop van een groter perceel grond is ook mogelijk.

Op deze prachtige locatie kunt u naar eigen inzicht een vrijstaande woning met tuin realiseren met volop parkeergelegenheid op eigen terrein.

Ten aanzien van de beeldkwaliteit van de woning worden geen eisen gesteld. De woning is gelegen in een welstandsvrij gebied waarbij de individuele uitstraling van de bebouwing belangrijk is. Dit betekent dat er geen welstandstoets zal plaatsvinden over het bouwplan.

De bouwregels zijn afgestemd op de reeds gebouwde woningen in de omgeving.

Dit betreft onder andere de omvang van het bouwvlak, de situering van het bouwvlak ten opzichte van de weg en de maximaal toegestane goot- en bouwhoogte.

- De voorgevelrooilijn van de woning is op circa 11 meter uit de weg gesitueerd zodat een diepe voortuin ontstaat.

- De woning heeft een maximale goothoogte van 4,5 meter en maximale bouwhoogte van 8,5 meter.

WAAROM NIEUWBOUW?

- Nieuwbouw is wonen zonder zorgen : Alles is nieuw en u hebt op bijna alles garantie. U hebt weinig onderhoud.
- Nieuwbouw is energiezuinig : u bouwt een woning met energielabel A. Dat scheelt u veel energiekosten.
- Nieuwbouw is comfort : Een nieuwbouwwoning is goed geïsoleerd en dat is aangenaam, een heel jaar door.
- Nieuwbouw is uw stijl : U richt uw woning geheel naar eigen inzicht en smaak in. Dus al uw woonwensen in één huis.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en voorwaarden voor het bouwen van een woning op deze prachtige locatie? Wij maken graag een afspraak met u.

RECHTSGELDIGE KOOPOVEREENKOMST PAS NÁ ONDERTEKENING
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende overeenkomst’.

KOOPOVEREENKOMST
Van De Kasteele Makelaardij maakt bij verkoop gebruik van een NVM model koopovereenkomst. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom. U kunt hiervoor eventueel met uw financieel adviseur contact opnemen.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Van De Kasteele Makelaardij wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van De Kasteele Makelaardij heeft het auteursrecht op alle informatie die via de webistes van Van De Kasteele Makelaardij wordt vertrekt. Dit is van toepassing op teksten, foto's, video's, logo's, beeldmerken, tekeningen, plattegronden, schetsen. Het is daarom niet toegestaan deze informatie te verspreiden, kopiëren of te linken zonder de uitdrukkelijk schriftelijke toestemming van Van De Kasteele Makelaardij.

COPYRIGHT
©2018 Van De Kasteele Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten bij Van De Kasteele Makelaardij of zijn gelicenceerd aan Van De Kasteele Makelaardij. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke wijze dan ook en/of commercieel gebruik zijn niet toegestaan tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Van De Kasteele Makelaardij.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 298.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht, beschutte ligging, open ligging, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 1542 m² Kadasteroppervlakte 1542 m² Kadastrale gegevens Gemeente Rucphen Sectie T Perceelnummer 2045 Oppervlakte 1542 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Plattegronden

Irenestraat 83 A in St. Willebrord 4711 SB

Download PDF

360° Foto's

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.