Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Laagakker 17 in Sprundel 4714 HH

Laagakker 17

4714 HH Sprundel
Vraagprijs € 169.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

In woonwijk 'De Branden' gelegen eindwoning met berging en tuin.

Het energielabel is C

Perceeloppervlakte: circa 144 m²
Inhoud: circa 355 m³
Woonoppervlakte: circa 83 m²
Overige inpandige ruimte: circa 20 m²
Externe bergruimte: circa 15 m²

Bouwjaar: 1987

Een geschikte woning voor starter of gezin !
...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1987 Woonoppervlakte 83 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

In woonwijk 'De Branden' gelegen eindwoning met berging en tuin.

Het energielabel is C

Perceeloppervlakte: circa 144 m²
Inhoud: circa 355 m³
Woonoppervlakte: circa 83 m²
Overige inpandige ruimte: circa 20 m²
Externe bergruimte: circa 15 m²

Bouwjaar: 1987

Een geschikte woning voor starter of gezin !

Indeling:

Begane grond:
Entree, toilet, meterkast, woonkamer, keuken, tuin met achterom, berging.

1e verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers, badkamer.

2e verdieping:
Zolderberging met stelplaats c.v.-ketel Nefit Economy HRC.

Tuin:
Aan voor- en achterzijde. De achtertuin heeft een houten berging en er is een achterom.

VERKOPER
Deze voormalige huurwoning wordt verkocht in opdracht van woningstichting Thuisvester en mag alleen verkocht worden aan een koper voor eigen gebruik. Wilt u meer weten over het verkoopbeleid? Neem dan gerust contact met ons op.

NOTARIS
Voor de overdracht van deze woning wordt gewerkt met een vaste projectnotaris. De notariële overdracht zal plaatsvinden via Van Gogh Notarissen te St. Willebrord. 

PERCEEL
Het perceel moet kadastraal nog worden ingemeten. Het opgegeven perceeloppervlakte is een schatting. Aan de juistheid hiervan kan geen rechten worden ontleend.

TOELICHTING MEETINSTRUCTIE
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

RECHTSGELDIGE KOOPOVEREENKOMST PAS NÁ ONDERTEKENING
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende overeenkomst’.

KOOPOVEREENKOMST
Bij verkoop wordt gebruik gemaakt van de model koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning zoals deze is vastgesteld door de NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Omdat het een verkoop van een sociale huurwoning betreft zal in deze koopovereenkomst door ons aanvullende bepalingen worden opgenomen.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Van De Kasteele Makelaardij wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van De Kasteele Makelaardij heeft het auteursrecht op alle informatie die via de webistes van Van De Kasteele Makelaardij wordt vertrekt. Dit is van toepassing op teksten, foto's, video's, logo's, beeldmerken, tekeningen, plattegronden, schetsen. Het is daarom niet toegestaan deze informatie te verspreiden, kopiëren of te linken zonder de uitdrukkelijk schriftelijke toestemming van Van De Kasteele Makelaardij.

COPYRIGHT
©2018 Van De Kasteele Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten bij Van De Kasteele Makelaardij of zijn gelicenceerd aan Van De Kasteele Makelaardij. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke wijze dan ook en/of commercieel gebruik zijn niet toegestaan tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Van De Kasteele Makelaardij.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 169.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Eindwoning Kwaliteit woning Eenvoudig Subtype woning Repeterend permanent Bouwjaar 1987 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg, in centrum, in woonwijk, vrij uitzicht, beschutte ligging en open ligging Indeling Woonoppervlakte 83 m² Perceeloppervlakte 144 m² Overige inpandige ruimte 23 m² Externe bergruimte 8 m² Inhoud 350 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Energieklasse C Energie einddatum 01-01-2018 Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Nefit Economy HRC (Gas Combiketel, Eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin en voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 48 m² (8.0 m bij 6.0 m) Ligging hoofdtuin Zuidwest Achterom Ja Kwaliteit tuin Aan te leggen Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Isolatie Geen isolatie Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Toelichting In de directe omgeving Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Kluswoning Onderhoud binnen Redelijk tot goed Toelichting onderhoud binnen Basisonderhoud is goed Onderhoud buiten Redelijk tot goed Toelichting onderhoud buiten Basisonderhoud is goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen TV kabel Kadastrale gegevens Gemeente Rucphen Sectie F Perceelnummer 5470 Oppervlakte 144 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.