Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Rucphensebaan 13 in Sprundel 4714 AV

Rucphensebaan 13

4714 AV Sprundel
Vraagprijs € 475.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Wanneer u een woning zoekt met heel veel ruimte om bijvoorbeeld een praktijk aan huis te hebben of voor dubbele bewoning, adviseer ik u om naar deze woning te komen kijken.
Grote semi-bungalow met een aangebouwde praktijk- /woonruimte en een vrijstaande garage op een perceel van meer dan 2000 m². De woning is gelegen aan de doorgaande weg tussen Sprundel en Rucphen. Voor iemand die een...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1963 Woonoppervlakte 367 m² Aantal kamers 9
Lees meer

Omschrijving

Wanneer u een woning zoekt met heel veel ruimte om bijvoorbeeld een praktijk aan huis te hebben of voor dubbele bewoning, adviseer ik u om naar deze woning te komen kijken.
Grote semi-bungalow met een aangebouwde praktijk- /woonruimte en een vrijstaande garage op een perceel van meer dan 2000 m². De woning is gelegen aan de doorgaande weg tussen Sprundel en Rucphen. Voor iemand die een praktijk aan huis wilt is dit een perfecte locatie. De meeste woonvertrekken bevinden zich aan de achterzijde van de woning en liggen ver van het verkeer zodat daar geen hinder van wordt ondervonden.

Indeling:
Begane grond: Entree met voorportaal en toegang tot een centrale hal vanwaaruit diverse vertrekken bereikbaar zijn, de woonkamer, keuken, twee slaapkamers en de badkamer. Voor de verdere indeling willen wij u verwijzen naar de plattegronden.

Eerste verdieping:
Overloop met bergruimte en toilet en toegang tot 3 slaapkamers.

Tweede gedeelte van de woning:
Er is een aparte ingang vanaf de straatzijde maar ook is er toegang vanuit de keuken naar dit deel. Voorheen is dit een praktijkruimte geweest. Het is echter heel goed mogelijk om deze ruimte te gebruiken voor bewoning voor gastenverblijf of voor een inwonend familielid.Er is een slaapkamer, een zitkamer en een badkamer.

Buiten:
Aan de voorzijde is een royale oprit en een aantal parkeerplaatsen. Vanuit de zijstraat is de vrijstaande garage bereikbaar. Direct achter de woning is een zonneterras en een grote tuin met veel vaste planten, heesters en een gazon. Aan de rechterzijde van de tuin is een zwembad waarvan de pomp en filterinstallatie in de garage/berging staat.

De wens om deze woning te moderniseren is te begrijpen. Daar hebben we met de vraagprijs al rekening mee gehouden. Bent u geïnteresseerd aarzel dan niet om contact op te nemen om een bezichtigingsafspraak te maken.

TOELICHTING MEETINSTRUCTIE
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

RECHTSGELDIGE KOOPOVEREENKOMST PAS NÁ ONDERTEKENING
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende overeenkomst’.

KOOPOVEREENKOMST
Van De Kasteele Makelaardij maakt bij verkoop gebruik van de model koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning zoals deze is vastgesteld door de NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom. U kunt hiervoor eventueel met uw financieel adviseur contact opnemen.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Van De Kasteele Makelaardij wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van De Kasteele Makelaardij heeft het auteursrecht op alle informatie die via de websites van Van De Kasteele Makelaardij wordt verstrekt. Dit is van toepassing op teksten, foto's, video's, logo's, beeldmerken, tekeningen, plattegronden, schetsen. Het is daarom niet toegestaan deze informatie te verspreiden, kopiëren of te linken zonder de uitdrukkelijk schriftelijke toestemming van Van De Kasteele Makelaardij.

COPYRIGHT
©2019 Van De Kasteele Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten bij Van De Kasteele Makelaardij of zijn gelicenseerd aan Van De Kasteele Makelaardij. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke wijze dan ook en/of commercieel gebruik zijn niet toegestaan tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Van De Kasteele Makelaardij.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 475.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Bungalow Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Eenvoudig Subtype woning Niet-repeterend permanent Kenmerken Semi-bungalow Bouwjaar 1963 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg Indeling Woonoppervlakte 367 m² Perceeloppervlakte 2005 m² Overige inpandige ruimte 29 m² Externe bergruimte 47 m² Inhoud 1407 m³ Aantal kamers 9 Aantal slaapkamers 6 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een kelder Energie Energieklasse E Energie einddatum 22-09-2029 Isolatie Dakisolatie en dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel ATAG (Gas Combiketel uit 2008, Eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin, voortuin en zijtuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 1036 m² (28.0 m bij 37.0 m) Ligging hoofdtuin Zuid Achterom Ja Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Garage Vrijstaand steen, voor 1 auto Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren en op eigen terrein Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Dubbele bewoning mogelijk, dubbele bewoning aanwezig en toegankelijk voor ouderen Onderhoud binnen Matig tot redelijk Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Wonen Huidige bestemming Wonen Kadastrale gegevens Gemeente RUCPHEN Sectie F Perceelnummer 2909 Oppervlakte 2005 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring