Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Kerkstraat 38 in Rucphen 4715 RN

Kerkstraat 38

4715 RN Rucphen
Vraagprijs € 349.000,- k.k.
Verkocht o.v.

Omschrijving

In het buitengebied van Rucphen is deze vrijstaande bungalow gelegen aan de Kerkstraat 38. Deze woning is in het bos gelegen op een groot perceel. Dit is een unieke locatie in de natuur met veel rust en ruimte.

Recent is deze woning prachtig gerenoveerd en heeft een moderne afwerking. Ook kunt u de woning nog verder uitbouwen of een geheel nieuw huis realiseren op deze unieke plek in...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1953 Woonoppervlakte 80 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

In het buitengebied van Rucphen is deze vrijstaande bungalow gelegen aan de Kerkstraat 38. Deze woning is in het bos gelegen op een groot perceel. Dit is een unieke locatie in de natuur met veel rust en ruimte.

Recent is deze woning prachtig gerenoveerd en heeft een moderne afwerking. Ook kunt u de woning nog verder uitbouwen of een geheel nieuw huis realiseren op deze unieke plek in het bos.

Bent u op zoek naar een woning in een groene omgeving? Wilt u een woning waar alle voorzieningen op de begane grond te vinden zijn? Dan is deze bungalow wat u zoekt.

Wij maken graag een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging of kom naar het OPEN HUIS tijdens de landelijke NVM Open Huizen Dag op 28 maart 2020 van 11:00 uur - 15:00 uur.

Inhoud : 290 m³
Woonoppervlakte : 80 m²
Perceeloppervlakte : 5.230 m³
Bouwjaar : Oorspronkelijk 1953 / verbouwd 2017-2020

BIJZONDERHEDEN
- Zonnepanelen geplaatst met opbrengst van 1200 KwH
- Ecoboiler t.b.v. warmwatergeplaatst in 2017 (100 liter)
- Keuken met close-in boiler 15 liter
- Platdak voorzien van isolatie en EPDM dakbedekking in 2017
- Kunststof kozijnen met HR++ beglazing

AFWERKING
In 2020 is deze bungalow verder verbouwd en gemoderniseerd met;
- Nieuwe vloerafwerking op de begane grond
- Nieuwe badkamer met douche, toilet, wastafel en ligbad
- Nieuwe woonkeuken met een ruim opgestelde hoekkeuken
- Slaapkamer vernieuwd met nieuwe afwerking
- Infrarood panelen geplaatst t.b.v. verwarming
- Schilderwerk

De praktische indeling maakt deze woning voor eenieder geschikt. Er is tevens nog een berging, garage op het perceel aanwezig.

OPEN HUIS 28 maart van 11:00 uur - 15:00 uur

#vandekasteele #huistekoop #rucphen #bos #bungalow #nieuwbouw #unieke #locatie

TOELICHTING MEETINSTRUCTIE
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

RECHTSGELDIGE KOOPOVEREENKOMST PAS NÁ ONDERTEKENING
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende overeenkomst’.

KOOPOVEREENKOMST
Van De Kasteele Makelaardij maakt bij verkoop gebruik van de model koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning zoals deze is vastgesteld door de NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom. U kunt hiervoor eventueel met uw financieel adviseur contact opnemen.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Van De Kasteele Makelaardij wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van De Kasteele Makelaardij heeft het auteursrecht op alle informatie die via de websites van Van De Kasteele Makelaardij wordt verstrekt. Dit is van toepassing op teksten, foto's, video's, logo's, beeldmerken, tekeningen, plattegronden, schetsen. Het is daarom niet toegestaan deze informatie te verspreiden, kopiëren of te linken zonder de uitdrukkelijk schriftelijke toestemming van Van De Kasteele Makelaardij.

COPYRIGHT
©2019 Van De Kasteele Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten bij Van De Kasteele Makelaardij of zijn gelicenseerd aan Van De Kasteele Makelaardij. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke wijze dan ook en/of commercieel gebruik zijn niet toegestaan tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Van De Kasteele Makelaardij.
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 349.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Bungalow Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Normaal Subtype woning Niet-repeterend permanent Kenmerken Patiowoning Bouwjaar 1953 Bouwjaar toelichting recent verbouwd Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Buiten bebouwde kom en in bosrijke omgeving Indeling Woonoppervlakte 80 m² Perceeloppervlakte 5230 m² Inhoud 290 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 1 Aantal woonlagen 1 woonlaag Energie Isolatie Dakisolatie en dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Achterom Ja Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren, op eigen terrein en op afgesloten terrein Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Rucphen Sectie C Perceelnummer 2203 Oppervlakte 4550 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Rucphen Sectie C Perceelnummer 2453 Oppervlakte 680 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring