Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
St. Janstraat 57 in Hoeven 4741 AM

St. Janstraat 57

4741 AM Hoeven
Vraagprijs € 339.000,- k.k.
Te koop

Omschrijving

Heeft u altijd al willen wonen in een monumentale woning? Bent u op zoek naar een karakteristiek woonhuis op een toplocatie?

Wij hebben de woning die u zoekt. Dit is een gemeentelijk monument in het centrum van Hoeven. U geniet van de ruimte in de woning, van de privacy in uw tuin en alle voorzieningen zijn op loopafstand.
Het voorhuis is gebouwd in 1884 en de aanbouw in...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1884 Woonoppervlakte 138 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

Heeft u altijd al willen wonen in een monumentale woning? Bent u op zoek naar een karakteristiek woonhuis op een toplocatie?

Wij hebben de woning die u zoekt. Dit is een gemeentelijk monument in het centrum van Hoeven. U geniet van de ruimte in de woning, van de privacy in uw tuin en alle voorzieningen zijn op loopafstand.
Het voorhuis is gebouwd in 1884 en de aanbouw in 1927.

Perceeloppervlakte : 390 m²
Woonoppervlakte : 138 m²
Overige inpandige ruimte : 7 m²
Externe bergruimte : 54 m²
Inhoud : 533 m³

Door de ligging van deze woning aan de voorzijde van het perceel is er een grote achtertuin. Er zijn diverse karakteristieke elementen aanwezig ondanks , of dankzij, de diverse verbouwingen die in de loop der jaren zijn uitgevoerd. De woning is met zorg en onder architectuur verbouwd maar u kunt hier naar eigen inzicht moderniseren en uw eigen plekje in het hart van Hoeven realiseren.


BEGANE GROND

Via wat voorheen de oorspronkelijke winkel ( 3,53 m x 2,64 m ) was komt u in de woonkamer en open keuken. De woonkamer is in 2 gedeelten en heeft onder andere een verlaagd zitgedeelte. Aan de voorzijde heeft u een fraai straatbeeld en aan de achterzijde is er zicht op de grote achtertuin. Verder is er een haardpartij en via de keuken en portaal toegang naar de garage / werkruimte.

Woonkamer (voorzijde) : 4,35 m x 5,17 m ( 22 m² )
Woonkamer (achterzijde) : 5,11 m x 5,70 m ( 29 m² )

Keuken : 3,53 m x 4,08 m ( 14 m² )

De garage / werkruimte is circa 54 m² en de basis is zo gebouwd dat deze ruimte eenvoudig bij de woning kan worden betrokken met een eventuele indeling van slaapkamer en badkamer op de begane grond.


1E VERDIEPING

Door de grote aanbouw beneden is ook boven een grotere verdieping gerealiseerd. Nu zijn er 3 slaapkamers, een wasruimte en badkamer. De speelse indeling biedt voor alle slaapkamers privacy en de kamers zijn groot.

Slaapkamer 1 : 3,05 m x 2,49 m ( 8 m² )

Slaapkamer 2 : 5,00 m x 2,49 m ( 12 m² )

Slaapkamer 3 : 3,65 m x 5,19 m ( 19 m² )

Badkamer : 3,66 m x 2,84 m ( 10 m² )


ZOLDER
Deze bergzolder is circa 9 m²


TUIN

Aan de achterzijde is een omsloten tuin welke vanuit de aanbouw en de woonkamer is te bereiken. Er is een terras, gazon en er zijn enkele bomen. Aan de voorzijde is er een oprit/parkeerplaats voor de garage. Door de situering van de woning is de achtertuin heel groot.

TOELICHTING MEETINSTRUCTIE
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

RECHTSGELDIGE KOOPOVEREENKOMST PAS NÁ ONDERTEKENING
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende overeenkomst’.

KOOPOVEREENKOMST
Van De Kasteele Makelaardij maakt bij verkoop gebruik van de model koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning zoals deze is vastgesteld door de NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom. U kunt hiervoor eventueel met uw financieel adviseur contact opnemen.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Van De Kasteele Makelaardij wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van De Kasteele Makelaardij heeft het auteursrecht op alle informatie die via de websites van Van De Kasteele Makelaardij wordt verstrekt. Dit is van toepassing op teksten, foto's, video's, logo's, beeldmerken, tekeningen, plattegronden, schetsen. Het is daarom niet toegestaan deze informatie te verspreiden, kopiëren of te linken zonder de uitdrukkelijk schriftelijke toestemming van Van De Kasteele Makelaardij.

COPYRIGHT
©2019 Van De Kasteele Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten bij Van De Kasteele Makelaardij of zijn gelicenseerd aan Van De Kasteele Makelaardij. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke wijze dan ook en/of commercieel gebruik zijn niet toegestaan tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Van De Kasteele Makelaardij.zijn indicatief.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 339.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Halfvrijstaande woning Kwaliteit woning Normaal Subtype woning Niet-repeterend permanent Bouwjaar 1884 Bouwjaar toelichting oorspronkelijk Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In centrum Indeling Woonoppervlakte 138 m² Perceeloppervlakte 390 m² Overige inpandige ruimte 7 m² Externe bergruimte 54 m² Inhoud 533 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Energieklasse G Energie einddatum 03-11-2029 Isolatie Dakisolatie Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel cv-ketel (Gas Combiketel, Eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 96 m² (12.0 m bij 8.0 m) Ligging hoofdtuin Zuid Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Aangebouwd steen Parkeergelegenheid Garage Aangebouwd steen, inpandig en parkeerplaats, voor 2 auto's Voorzieningen Voorzien van verwarming, voorzien van elektra en voorzien van water Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren en op eigen terrein Parkeer capaciteit 1 Totaal aantal garages 1 Dak Soort dak Mansarde dak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Monumentaal pand en monument Onderhoud binnen Goed Toelichting onderhoud binnen verbouwde woning Onderhoud buiten Goed Toelichting onderhoud buiten goed onderhouden woning Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Hoeven Sectie D Perceelnummer 1825 Oppervlakte 390 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.