Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Nieuwmoerseweg 5 B in Achtmaal 4885 KJ

Nieuwmoerseweg 5 b

4885 KJ Achtmaal
Vraagprijs € 675.000,- k.k.
Te koop

Omschrijving

Wilt u landelijk wonen in het buitengebied? Dit schitterend landhuis is geschikt voor dubbele bewoning en wellicht wat u zoekt. Wij mogen u exclusief deze prachtige, geheel verbouwde villa in landhuisstijl te koop aanbieden op een zeer groot perceel van bijna één hectare. Landelijk gelegen en ruimte voor twee gezinnen, zo zijn er onder andere 2 woonkamers, 2 keukens, 6 slaapkamers ( waarvan 1 met...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2006 Woonoppervlakte 320 m² Aantal kamers 9
Lees meer

De verkoper(s) en vrienden aan het woord

Wat maakt Nieuwmoerseweg 5 b zo speciaal? De verkoper(s), vrienden, familie en kennissen delen hun foto's, ervaringen en kenmerken zodat jij een persoonlijker beeld krijgt van het huis en de omgeving.
de rust en ruimte

- de Klerk

Profielplaatje van de Klerk

buiten wonen maar toch overal dicht bij

1
Profiel plaatje

4 km van de belgiese grens waar je ook heerlijk kunt winkelen

1
Profiel plaatje

de landelijke omgeving, de heerlijke fiets routes,wonen zoals vroeger was gezelligheid onder elkaar

1
Profiel plaatje

Omschrijving

Wilt u landelijk wonen in het buitengebied? Dit schitterend landhuis is geschikt voor dubbele bewoning en wellicht wat u zoekt. Wij mogen u exclusief deze prachtige, geheel verbouwde villa in landhuisstijl te koop aanbieden op een zeer groot perceel van bijna één hectare. Landelijk gelegen en ruimte voor twee gezinnen, zo zijn er onder andere 2 woonkamers, 2 keukens, 6 slaapkamers ( waarvan 1 met ligbad en wastafel ), 2 badkamers en is de afwerking met zorg en luxueus uitgevoerd. Tevens is er een kelder aanwezig.

In 2006 is de huidige woning gerealiseerd na een bijna totaalverbouwing en is grotendeels voorzien van een Porcelanato vloer met vloerverwarming, optimale isolatie en een doordacht ventilatiesysteem.

In 2011 is de 2e keuken geheel vernieuwd en zijn er enkele verdere vernieuwingen uitgevoerd.

Door de ligging van deze villa is de tuin grotendeels achter de woning gelegen en biedt voor u diverse mogelijkheden van gebruik. Een deel is voorzien van een drainagesysteem en er zijn 3 toegangen naar het terrein zodat het houden van paarden hier kan.

Kenmerken:

- Rust en ruimte rondom
- Unieke ligging in het buitengebied
- Prachtige afwerking binnen en buiten
- Klassieke details in het metselwerk
- 6 slaapkamers ( 1 met ligbad en wastafel )
- 2 woonkamers
- 2 badkamers
- Kelder
- Een landhuis met uitstraling
- Geschikt voor het houden van paarden

Voor de huidige eigenaar wordt dit landhuis inmiddels te groot maar men heeft hier altijd met heel veel plezier gewoond. En dat zult u ongetwijfeld ook doen.

Perceelgrootte : 9.550 m2
Inhoud : circa 1.050 m3
Woonoppervlakte : circa 320 m2
Overige inpandige ruimte : 24 m2
Gebouwgebonden buitenruimte : 5 m2

Voor de indeling en de afwerking willen wij u graag verwijzen naar de kenmerken, de plattegronden ( op korte termijn beschikbaar ) en de foto's, tevens kunt u eerst een virtuele tour door de woning maken middels de 360-graden foto's. Uiteraard krijgt u pas echt een goede indruk van deze schitterende woning wanneer u via ons kantoor een bezichtigingsafspraak maakt.

TOELICHTING MEETINSTRUCTIE
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

RECHTSGELDIGE KOOPOVEREENKOMST PAS NÁ ONDERTEKENING
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende overeenkomst’.

KOOPOVEREENKOMST
Van De Kasteele Makelaardij maakt bij verkoop gebruik van de model koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning zoals deze is vastgesteld door de NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom. U kunt hiervoor eventueel met uw financieel adviseur contact opnemen.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Van De Kasteele Makelaardij wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van De Kasteele Makelaardij heeft het auteursrecht op alle informatie die via de websites van Van De Kasteele Makelaardij wordt verstrekt. Dit is van toepassing op teksten, foto's, video's, logo's, beeldmerken, tekeningen, plattegronden, schetsen. Het is daarom niet toegestaan deze informatie te verspreiden, kopiëren of te linken zonder de uitdrukkelijk schriftelijke toestemming van Van De Kasteele Makelaardij.

COPYRIGHT
©2019 Van De Kasteele Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten bij Van De Kasteele Makelaardij of zijn gelicenceerd aan Van De Kasteele Makelaardij. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke wijze dan ook en/of commercieel gebruik zijn niet toegestaan tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Van De Kasteele Makelaardij.

Huidige eigenaar aan het woord

de rust en ruimte

- de Klerk

Profielplaatje van de Klerk
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 675.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Landhuis Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Luxe Subtype woning Niet-repeterend permanent Bouwjaar 2006 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Vrij uitzicht, beschutte ligging, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen Indeling Woonoppervlakte 320 m² Perceeloppervlakte 9550 m² Gebouwgebonden buitenruimte 5 m² Overige inpandige ruimte 24 m² Inhoud 1050 m³ Aantal kamers 9 Aantal slaapkamers 6 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een kelder Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater Geiser eigendom Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Remeha (Gasketel uit 1996, Eigendom) Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Achterom Ja Kwaliteit tuin Verzorgd Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Parkeergelegenheid Garage Inpandig, voor 1 auto Voorzieningen Voorzien van verwarming en voorzien van elektra Isolatie Volledig geïsoleerd Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Toelichting Meerder parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig Parkeeroppervlakte 24 m² (605 bij 400) Parkeer capaciteit 6 Totaal aantal garages 1 Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Dubbele bewoning mogelijk en dubbele bewoning aanwezig Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen TV kabel Kadastrale gegevens Gemeente ZUNDERT Sectie T Perceelnummer 1040 Oppervlakte 4065 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente ZUNDERT Sectie T Perceelnummer 1039 Oppervlakte 5485 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Kenmerken toegevoegd door verkoper, vrienden en familie

Vrienden, familie en kennissen van de eigenaar delen hun unieke kenmerken die de Nieuwmoerseweg 5 b het beste omschrijven.

buiten wonen maar toch overal dicht bij

1
Profiel plaatje

4 km van de belgiese grens waar je ook heerlijk kunt winkelen

1
Profiel plaatje

de landelijke omgeving, de heerlijke fiets routes,wonen zoals vroeger was gezelligheid onder elkaar

1
Profiel plaatje

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring