Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Blauwe Hoefweg 5 in Oudenbosch 4731 DK

Blauwe Hoefweg 5

4731 DK Oudenbosch
Vraagprijs € 575.000,- k.k. Verkocht

Omschrijving

Een groot vrijstaand woonhuis met dubbele garage, tuin, kantoren en een bedrijfshal van circa 300 m².
Het object is gelegen op bedrijventerrein Bosschendijk. Een goed bereikbare locatie door de onlangs aangelegde rondweg. Verder aan de rand van woonwijk Velletri, vlakbij scholen en winkels. Een goede plek om wonen en werken te combineren.

Begane grond

Entree, hal...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 353 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Een groot vrijstaand woonhuis met dubbele garage, tuin, kantoren en een bedrijfshal van circa 300 m².
Het object is gelegen op bedrijventerrein Bosschendijk. Een goed bereikbare locatie door de onlangs aangelegde rondweg. Verder aan de rand van woonwijk Velletri, vlakbij scholen en winkels. Een goede plek om wonen en werken te combineren.

Begane grond

Entree, hal waarin toilet en trap naar de eerste verdieping. Verder is hier toegang tot een provisiekelder, een extra kamer en de woonkamer.
De woonkamer is ruim en licht door de grote raampartijen en schuifpui naar terras en tuin. Verder in de woonkamer een open haard.
De dichte keuken met een complete inrichting bevindt zich aan de voorzijde en aangrenzend is er een praktische bijkeuken, waarin de aansluitingen voor de wasapparatuur.
De extra kamer heeft ook openslaande deuren naar terras en tuin. Verder is hier de meterkast.

Eerste verdieping

Royale overloop waarop vlizotrap naar de tweede verdieping en toegang tot 4 slaapkamers en de badkamer. De ruimte is hier aanwezig voor een vaste trap naar de tweede verdieping.
De grote ouderslaapkamer heeft openslaande deuren naar een balkon aan de voorzijde.
De badkamer is ruim en voorzien van wastafels, douche, ligbad en toilet.
De kinderslaapkamers zijn alle 3 ruime kamers.

Tweede verdieping

Ruime zolder/berging, waar ook de opstelplaats voor de cv ketel. Hier is veel bergruimte en de mogelijkheid voor nog 2 kamers.

Bijgebouwen

Dubbele garage, voorzien van 2 roldeuren aan de voorzijde en een deur naar de tuin.


Bedrijfsgebouwen

De kantoorruimte is gesitueerd aan de achterzijde van de garage. Verder voorzien van een toilet, keukenblok en een eigen verwarming.

De bedrijfshal is gelegen op de achterzijde van het perceel en bereikbaar via een naast het woonhuis gelegen oprit.
De hal is voorzien van een betonvloer en wanden en dak van geïsoleerde panelen. De afmeting is circa 17 * 18 meter, verder voorzien van een eigen groepenkast.


Tuin

Rondom de woning is een siertuin aangelegd met gazon, borders en terrassen. Op de oprit is er voldoende plaats voor meerdere auto's. Achter in de tuin staat een sfeervolle overkapping.

Aan de linkerzijde van het perceel is een oprit om aan de achterzijde van het perceel te komen bij het bedrijfsgedeelte. Wonen en werken wordt zo praktisch gescheiden.


Algemeen

Het oorspronkelijk traditioneel gebouwde object is indertijd gebouwd met goede materialen. Vanaf 2015 is de woning grotendeels gemoderniseerd. Ook zijn toen de kantoren gerealiseerd en is de bedrijfshal geplaatst.
De woning mag vooral door de grootte luxe worden genoemd. De bedrijfsgebouwen zijn praktisch en doelmatig.

TOELICHTING MEETINSTRUCTIE
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

RECHTSGELDIGE KOOPOVEREENKOMST PAS NÁ ONDERTEKENING
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende overeenkomst’.

KOOPOVEREENKOMST
Van De Kasteele Makelaardij maakt bij verkoop gebruik van de model koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning zoals deze is vastgesteld door de NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom. U kunt hiervoor eventueel met uw financieel adviseur contact opnemen.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door Van De Kasteele Makelaardij wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Van De Kasteele Makelaardij heeft het auteursrecht op alle informatie die via de websites van Van De Kasteele Makelaardij wordt verstrekt. Dit is van toepassing op teksten, foto's, video's, logo's, beeldmerken, tekeningen, plattegronden, schetsen. Het is daarom niet toegestaan deze informatie te verspreiden, kopiëren of te linken zonder de uitdrukkelijk schriftelijke toestemming van Van De Kasteele Makelaardij.

COPYRIGHT
©2018 Van De Kasteele Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten bij Van De Kasteele Makelaardij of zijn gelicenceerd aan Van De Kasteele Makelaardij. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke wijze dan ook en/of commercieel gebruik zijn niet toegestaan tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Van De Kasteele Makelaardij.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 575.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2017 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 353 m² Woonoppervlakte 205 m² Perceeloppervlakte 3495 m² Oppervlakte kantoorruimte 48 m² Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Oppervlakte
305 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
48 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring